Woningbouw

Snelle projectrealisatie

Een snel bouwtempo levert u direct voordeel op. Uw projecten worden eerder opgeleverd en u kunt eerder beginnen met de oplevering van uw objecten. Dit is haalbaar dankzij onze projectmatige aanpak en verregaande prefabricage. Breman denkt constructief met u mee in de ontwikkeling en uitvoering van alle mogelijke installaties. 

 

Nieuwste technieken

Moderne technieken op het gebied van energiebesparing in de woningbouw worden op de voet gevolgd. Hierdoor lopen wij voorop in de toepassing van moderne en duurzame technieken. Denkt u aan de toepassing warmtepompen, PV-systemen, zonneboilersystemen en vloerverwarming. Maar ook aan onze werkprocessen zoals BIM en LEAN management. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het installeren van de centrale verwarmingsinstallaties, mechanische of gebalanceerde ventilatie en het uitvoeren van loodgieterswerk.

 

Engineering

Wij beschikken over een compleet geautomatiseerd systeem op het gebied van het ontwerpen en installeren van systemen en producten. Dit stelt ons in staat om van een idee een ontwerp te maken, waardoor wij tot in detail de engineering kunnen realiseren. Wij zijn sterk in managementrapportages waardoor wij u proactief kunnen adviseren.


Breman Service Partnership Overeenkomst

Wij ontzorgen u volledig als het gaat om het service en onderhoud aan centrale verwarmingsinstallaties in uw woningen. Wilt u graag de stap maken naar het beheren van de installed base door een strategische partner? Dan is onze Breman Service Partnership Overeenkomst. Wij adviseren u over uw Total Cost of Ownership, investeringspatroon en over uw CO2-reductie en veiligheid. 

 

All-in installatiepakket: minder faalkosten en de eerste 5 jaar geen onderhoudskosten

“Hoe kunnen we sneller bouwen met minder faalkosten?” Of: “Hoe zorgen wij er voor dat de installatie in onze nieuwbouwwoningen in topconditie blijft?” Stelt u zichzelf deze vragen ook wel eens? Bij Breman bieden we de oplossing: 5 jaar all-in garantie op de installatie, inclusief onderhoud. Zo zeker zijn wij van de kwaliteit en duurzaamheid van onze installatie. Lees ook onze klantenreferenties.