Bedrijven

Selecteer hieronder een van de bedrijven die zich bezighouden met dit marktsegment:

Brandbeveiliging


Wist u dat één op de drie bedrijven failliet gaat na een brand? Vaak veroorzaakt brand zoveel schade dat er maanden lang niet gewerkt kan worden. Met onze brandbeveiligingsinstallaties kan dit worden voorkomen.
Inspectie

Wij komen graag bij u langs om uw gebouw te inspecteren op het gebied van brandbeveiliging. Na ons bezoek adviseren wij u een geheel vrijblijvend met betrekking tot uw gebouwen, wensen én de huidige wet- en regelgeving. Wij zijn namelijk specialist in het terugbrengen van brandrisico’s in computerruimten, datacenters en technische ruimten.

Veiligheid

Daarnaast is de veiligheid van uw mensen en eventuele korting op verzekeringspremies natuurlijk groot van belang. Een brandbeveiligingsinstallatie levert u bij brand dan ook meer op dan dat de gedane investering kost. Wij zijn VCA**, ISO9001, LPCB, BORG en NCP erkend en beschikken wij over alle benodigde certificaten om iedere opdracht conform de laatste wetgeving succesvol te laten verlopen. Wij realiseren onze installaties bij de industrie, kantoorgebouwen, detailhandel, evenementen- en sporthallen, vuurwerkopslagplaatsen- en verkooppunten.

 

 

Meer informatie? Neem contact met ons op 

 

     
Multidisciplinair

De Breman Installatiegroep bestaat uit 40 bedrijven in Nederland. Ieder bedrijf is gespecialiseerd in bepaalde werkzaamheden zoals: installatietechniek, dakbedekking, brandbeveiliging, elektrotechniek, fabricage en montage van rookgasafvoer en service en onderhoud. Door deze verscheidenheid aan werkzaamheden kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. Zodat u voor al uw installatiewerk bij ons terecht kunt. .