College van B&W bezoekt Breman Berkel en Breman Service Rotterdam

18-01-2013


Op 15 januari 2013 heeft het college van B&W de bedrijven Breman Berkel en Breman Service Rotterdam bezocht. De twee bedrijven hebben in september 2012 één pand aan de Braillestraat op Bedrijvenpark Oudeland in Berkel en Rodenrijs betrokken. Het college werd hartelijk ontvangen door de heren Edwin Suttorp (directeur Breman Service Rotterdam BV) en Roelof Brugging (directeur Breman Berkel BV)

 

 

Bijzonder bedrijf
Edwin Suttorp legde het college uit dat Breman een bijzondere organisatiestructuur kent. De medewerkers hebben medezeggenschap over de koers en de investeringen van het bedrijf. Hierdoor voelen de werknemers zich ook echt eigenaar van het bedrijf en meer betrokken. Daarnaast is het bedrijf een erkend leer-werkbedrijf, leidt het zelf mensen op en heeft het de bevoorrading van de monteurs tot in de puntjes uitgedacht. Hij greep de gelegenheid aan om zijn zorgen te uiten over de risico’s van de installaties bij mensen thuis. Zo kunnen rookgaskanalen na een aantal jaar gaan lekken. “Mensen zouden niet moeten bezuinigen op de veiligheid van de met name wat oudere installaties.”

Werkzaamheden
Breman Berkel voert installatiewerkzaamheden uit voor particulieren, woningbouwverenigingen, gebouw- en woningbeheerders, verenigingen van eigenaren, bedrijven en andere instellingen. Het gaat dan met name om centrale verwarming, mechanische ventilatie, warmwatertapsystemen en warmteterugwin-installaties. Breman Service Rotterdam voert hiervoor alle service- en onderhoudswerkzaamheden uit. Breman Berkel en Breman Service Rotterdam zijn onderdeel van de Breman Installatiegroep. Met 39 bedrijven en zo’n 1600 medewerkers is de Breman Installatiegroep één van de grootste spelers van Nederland in de installatiebranche. Bij de vestiging op Oudeland werken circa 100 medewerkers.


Bron: www.lansingerland.nl