Wie zijn wij

De 40 bedrijven van de Breman Installatiegroep in Nederland en Duitsland zijn werkzaam op het gebied van:

  • Installatietechniek
  • Dakbedekking
  • Elektrotechniek
  • Brandbeveiliging
  • Rookgasafvoertechniek
  • Service en onderhoud

 

Dankzij de unieke bundeling van een groot aantal zelfstandige bedrijven in één grote groep kan de Breman Installatiegroep zowel de voordelen van schaalgrootte als de voordelen van kleinschaligheid bieden.

 

90-jarig jubileum

Het is 90 jaar geleden dat Tijmen Breman zijn rijwielherstelbedrijf in Genemuiden begon. Een bedrijf dat door de jaren heen uitgroeide tot een professioneel bedrijf: de huidige Breman Installatiegroep. Een bijzonder moment dat zeker gevierd moet worden! Daarom staat het komende jaar in het teken van ons 90-jarig jubileum.

In 1925 begon Tijmen Breman in Genemuiden een rijwielherstelbedrijf. Hij had ongetwijfeld niet voorzien dat zijn bedrijf zou uitgroeien tot de huidige Breman Installatiegroep. Maar achter de groei van het bedrijf tot wat het nu is, één van de grootste spelers in de installatiebranche, zat wel degelijk een visie.

Breman zag en benutte de mogelijkheden die er kwamen. De vijf broers: Harm, Jan Willem, Reind, Piet en Roelof Jan, zonen van Tijmen Breman, zorgden samen voor grote groei van het bedrijf. In 1953 werden elektrische installaties en loodgieterswerk aangenomen. De komst van het aardgas in 1966 bood mogelijkheden voor het aanleggen van lokale en centrale verwarmingssystemen. En Breman groeide gestaag door. Lees meer over de unieke bedrijfsstructuur.