Collage portretten site - smal

Energiepositief op kantoor

Breman is een familiebedrijf van ruim 1800 installatie-experts. Alles draait bij ons om het creëren van een beter woon- en werkklimaat om de energietransitie te versnellen. Wij geloven dat wanneer wij energiepositief zijn, wij meer energie teruggeven dan het kost aan medewerkers, klanten en de aarde. Het resultaat: Iedereen Energiepositief.

Om dit te realiseren vinden we het belangrijk dat onze vakmensen de kans krijgen om zich continu te ontwikkelen binnen dit belangrijke en gave werkgebied. Met onze eigen Breman Academy bieden wij daarom opleidingen, groeikansen en ontwikkeling van talent. Met of zonder technische voorkennis.
Bij Breman ben je welkom!

Kirsten staat bekend als een vrolijke collega. Ze weet van aanpakken, maar is ook altijd wel in voor een grapje. Vanaf de eerste dag voelt zij zich bij Breman helemaal op haar plek. 

Kirsten werkt op kantoor, maar heeft wel altijd in de technieksector gewerkt. Bij Breman nu alweer 10 jaar. “Ik zit hier helemaal op mijn plek. Dat Breman DNA, zoals ze het noemen, zit al vanaf dag één in mij.” Energiepositief volgens Kirsten betekent er met z’n allen voor gaan. Hard werken, maar ook met elkaar lol hebben.

Ook toen we het voor het eerst intern hadden over energiepositief zijn, kon ik me daar wel iets bij voorstellen. Enerzijds dat je de aarde in bruikleen hebt en anderzijds dat je ook in je werk energie over moet houden. Zo zie ik het: als je positief bent, wordt er ook weer energie gecreëerd. Die energie neem je mee naar je collega’s, naar de klanten als je daar direct contact mee hebt en uiteindelijk ook mee naar huis. Een soort kettingreactie dus. Je ziet het goed bij ons op kantoor: hier werken blije, betrokken mensen die meedenken en niet bang zijn om hun mening te geven omdat ze weten dat die gewaardeerd wordt.

Meer over het Breman DNA

 

“Normaal kom ik niet zo snel op een locatie van een project. Ik werk meer vanachter mijn bureau”, vertelt Rudymar Roosberg, Calculator meet- en regeltechniek van Breman Utiliteit Zwolle.

Toen we hem vroegen op deze specifieke locatie foto’s te maken, vond hij dat uiteraard ontzettend leuk. Hij geniet dan ook zichtbaar als we bij EMM International rondlopen en zien waar we als Breman trots op mogen zijn.

Op deze locatie, EMM International, heeft Breman onder meer de levering gedaan van regelpanelen, Dali-verlichtingstechniek en de software en het in bedrijf stellen van de regeltechnische installatie. EMM is een wereldwijde speler op het gebied van non-pain. Lopend door het nieuwe onderkomen van EMM wijst hij regelmatig plekken aan waar Breman aan heeft gewerkt. Met passie vertelt hij vervolgens precies welke werkzaamheden zijn uitgevoerd. “Leuk om zelf ook eens op de plek zelf te komen waar we hebben gewerkt.”

Meer werkverhalen van collega’s

Vacatures

Bij Breman staan we altijd open voor nieuw talent. Of je nou zoekt naar een functie als installatiemonteur, service monteur, werkvoorbereider, projectleider, of leerling-monteur, bij Breman ben je welkom!

Wil jij ons energiepositieve team versterken?