Collage portretten site - smal

Energiepositief op kantoor

Breman is een familiebedrijf van ruim 1800 installatie-experts. Alles draait bij ons om het creëren van een beter woon- en werkklimaat om de energietransitie te versnellen. Wij geloven dat wanneer wij energiepositief zijn, wij meer energie teruggeven dan het kost aan medewerkers, klanten en de aarde. Het resultaat: Iedereen Energiepositief.

Om dit te realiseren vinden we het belangrijk dat onze vakmensen de kans krijgen om zich continu te ontwikkelen binnen dit belangrijke en gave werkgebied. Met onze eigen Breman Academy bieden wij daarom opleidingen, groeikansen en ontwikkeling van talent. Met of zonder technische voorkennis.
Bij Breman ben je welkom!

Het belangrijkste is in contact blijven met de mensen in het veld

Erik Limpens is Hoofd Meet- en Regeltechniek bij Breman Utiliteit Rotterdam. “Ik noem mezelf vaak gekscherend ‘manusje-van-alles’ omdat ik me met alle werkzaamheden, van deze afdeling wel bezighoud. Als hoofd van deze afdeling draag ik de verantwoordelijkheid voor het team, maar dat neemt niet weg dat ik graag op alle vlakken inzetbaar ben en blijf. Dat maakt deze job ook zo leuk. Ik kom zelf ook uit het veld zoals dat genoemd wordt. Ik ben, jaren geleden, gestart in het onderhoud, daarna de service in gegaan en vervolgens doorgegroeid naar de meet- en regeltechniek. Eerst als inbedrijfsteller en daarna als software-engineer. Ik ben van mening dat je eerst heel wat jaren in het veld moet hebben gelopen wil je de functie die ik nu bekleed, goed kunnen uitvoeren.”

Meer werkverhalen van collega’s

Kirsten staat bekend als een vrolijke collega. Ze weet van aanpakken, maar is ook altijd wel in voor een grapje. Vanaf de eerste dag voelt zij zich bij Breman helemaal op haar plek. 

Kirsten werkt op kantoor, maar heeft wel altijd in de technieksector gewerkt. Bij Breman nu alweer 10 jaar. “Ik zit hier helemaal op mijn plek. Dat Breman DNA, zoals ze het noemen, zit al vanaf dag één in mij.” Energiepositief volgens Kirsten betekent er met z’n allen voor gaan. Hard werken, maar ook met elkaar lol hebben.

Ook toen we het voor het eerst intern hadden over energiepositief zijn, kon ik me daar wel iets bij voorstellen. Enerzijds dat je de aarde in bruikleen hebt en anderzijds dat je ook in je werk energie over moet houden. Zo zie ik het: als je positief bent, wordt er ook weer energie gecreëerd. Die energie neem je mee naar je collega’s, naar de klanten als je daar direct contact mee hebt en uiteindelijk ook mee naar huis. Een soort kettingreactie dus. Je ziet het goed bij ons op kantoor: hier werken blije, betrokken mensen die meedenken en niet bang zijn om hun mening te geven omdat ze weten dat die gewaardeerd wordt.

Meer over het Breman DNA

Vacatures

Bij Breman staan we altijd open voor nieuw talent. Of je nou zoekt naar een functie als installatiemonteur, service monteur, werkvoorbereider, projectleider, of leerling-monteur, bij Breman ben je welkom!

Wil jij ons energiepositieve team versterken?

Zoek op postcode / plaatsZoek & filter

Soort vacature
Vestiging
Provincie


Functiegebied
Divisies129 vacatures