Header_Zakelijk_-_Woningbouw_-_Advies

Advies

Breman is uw partner op het gebied van het maken van een grondige analyse van uw technische installaties van uw woningvoorraad. Dit geeft inzicht in de staat van uw woningvoorraad op basis waarvan wij u goed onderbouwd kunnen adviseren. Door een lange termijn planning te maken, blijven uw investeringen beheersbaar en gelijkmatig.

Hoe groter de installed base van centrale installaties, hoe complexer het beheer is. Zaken als warmtecomfort, veiligheid, milieu, beheerskosten, levensduurkosten, klantgericht- of klantgestuurd beheer van woningen en “waardegestuurd wonen” spelen hierbij een belangrijke rol. Breman Woningbeheer biedt woningcorporaties volledige ontzorging als het gaat om het beheer van alle technische installaties van uw woningen.

Wilt u graag de stap maken naar het beheren van de installed base samen met strategische partners in een ketenintegratie en profiteren van hun expertise? Wij adviseren u over uw CO2-uitstoot, CO2-reductie en veiligheid. Tevens geven wij advies over uw Total Cost of Ownership model en het werken met een vlak investeringspatroon.

Breman Woningbeheer biedt de ideale oplossing: volledige ontzorging, minder details en toch meer overzicht door overzichtelijke analyses en rapportages, service level agreements en prestatiemeetpunten in relatie tot deze afspraken. En dit allemaal voor aanmerkelijk lage beheerskosten.