Naamloos-4

Breman Showroom

Uw nieuwe woning wordt op dit moment gebouwd. Een spannende tijd. Hier komt veel bij kijken, zoals het opnieuw inrichten van uw badkamer. De Breman Showroom helpt u hier graag bij.

Alle disciplines in beheer

In de Breman Showroom vindt u alles op het gebied van sanitair, accessoires en centrale verwarming. Van toiletten en baden, tot vloertegels en verwarming. Een groot voordeel van het laten plaatsen van uw badkamer door ons, is dat wij ook het installatiewerk in uw nieuwe woning verzorgen. Hierdoor weten wij precies waar alle leidingen liggen en aansluitingen komen. Zo voorkomen wij verrassingen of teleurstellingen. Daarnaast verkopen wij uitsluitend producten van toonaangevende fabrikanten, die voldoen aan de eisen die op dit moment van toepassing zijn.

Vakkundige installatie

Onze installateurs zijn stuk voor stuk vakmensen, die precies weten hoe alle techniek in de badkamer het beste functioneert. Dat de juiste installatie en afwerking tot in het kleinste detail gegarandeerd wordt, ligt aan het feit dat onze installateurs beschikken over alle benodigde vakdiploma’s. Van de tekening tot plaatsing. Het hele traject verzorgen wij voor u. In contact blijven met de klant, daar staan wij voor. U wilt toch ook een badkamer die aan al uw wensen voldoet en waar u jarenlang plezier van heeft?

Deskundig advies

Als u een bezoek wilt brengen aan de Breman Showroom, neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan met vakkundige kennis voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Contact opnemen

Onze merken

U vindt bij ons een keur aan Europese topmerken op het gebied van sanitair en centrale verwarmingsinstallaties.

Als u op één van onderstaande merken klikt, ziet u welke producten en modellen er zijn. Zo maakt u eenvoudig een keuze.

 

 

     
     
     
     
 

    
  

Procedure in 6 stappen

Stap 1: In het voortraject worden er door de aannemer en breman afspraken gemaakt wat te realiseren is in uw badkamer.

Stap 2: Wij maken basistekeningen van de toiletruimte en de badkamer op basis van de definitieve werktekening.

Stap 3: U ontvangt een uitnodiging voor een afspraak, inclusief een routebeschrijving.

Stap 4: Tijdens deze afspraak tonen wij u het sanitair en maken wij nav uw wensen een schets van de badkamer.

Stap 5: Bij vertrek ontvangt u een indicatie van de kosten. Binnen twee weken ontvangt u per post een offerte inclusief bouwkundige kosten.

Stap 6: Heeft u nog aanpassingen? Wij passen de offerte hierop aan. Bij akkoord stuurt u één exemplaar getekend retour naar de Breman Showroom. Binnen één week, na ontvangst van de getekende offerte, verwerken wij de opdracht.

Contact opnemen

Contact

Breman Showroom
Industriestraat 21
8281 BN Genemuiden
T  038 – 385 56 99
E  showroom@breman.nl

Openingstijden
Maandag t/m donderdag 08.00 – 17.00 uur
Vrijdag 08.00 – 16.00 uur
Wij werken alleen op afspraak