Genieten op projectlocatie

“Normaal kom ik niet zo snel op een locatie van een project. Ik werk meer vanachter mijn bureau”, vertelt Rudymar Roosberg, Calculator meet- en regeltechniek van Breman Utiliteit Zwolle. Toen we hem vroegen op deze specifieke locatie foto’s te maken voor ons personeelsblad, vond hij dat uiteraard ontzettend leuk. Hij geniet dan ook zichtbaar als we bij EMM International rondlopen en zien waar we als Breman trots op mogen zijn.

Op deze locatie, EMM International, heeft Breman onder meer de levering gedaan van regelpanelen, Dali-verlichtingstechniek en de software en het in bedrijf stellen van de regeltechnische installatie. EMM is een wereldwijde speler op het gebied van non-paint: alle producten die nodig zijn voor de voorbehandeling van oppervlaktes ten behoeve van het lakken en/of verven en het proces van het opbrengen van de lakken/verf.

Sportschool

Rudymar werkt al weer enige jaren bij Breman Zwolle en dat bevalt hem prima. Hij woont met zijn gezin in Genemuiden. Daar heeft hij ook een eigen sportschool. “Wij geven nu Kickboks/ Muay-Thai lessen voor jong en oud en iedereen die op een leuke manier wil sporten”, vertelt hij daar over. Rudymar vindt dat het lichaam voldoende beweging dient te krijgen, zodat deze ook goed kan blijven functioneren.

Lopend door het nieuwe onderkomen van EMM (september 2017 ontvingen ze de sleutel) wijst hij regelmatig plekken aan waar Breman aan heeft gewerkt. Met passie vertelt hij vervolgens precies welke werkzaamheden zijn uitgevoerd. “Leuk om zelf ook eens op de plek zelf te komen waar we hebben gewerkt.”