Collage portretten site

Iedereen energiepositief

Bijna 100 jaar vakmanschap

De Breman Installatiegroep is een landelijk werkende groep van gespecialiseerde installatiebedrijven op het gebied van woningbeheer, woningbouw, woningrenovatie en utiliteitsbouw met een eigen installatiefabriek. De Breman Installatiegroep telt 28 bedrijven en circa 1.800 medewerkers in Nederland en Duitsland.

Ons werk

Breman is actief op het gebied van woning- en utiliteitsbouw, industrie, renovatie, service en (groot) onderhoud. De gespecialiseerde bedrijven binnen deze groep houden zich bezig met installatietechniek, waaronder verwarmingsinstallaties, rookgasafvoersystemen, regeltechniek, duurzame energiesystemen en service en onderhoud voor de zakelijke en particuliere markt.

Breman. Iedereen energiepositief

De Breman Installatiegroep is met een totale omzet van ruim 220 miljoen euro één van de grootste spelers in de installatiebranche. De Breman Installatiegroep telt 28 bedrijven en circa 1.800 medewerkers. Breman. Iedereen energiepositief.

Uniek Breman Systeem

Het belang van de 1.800 medewerkers komt volledig tot uiting in de unieke Breman structuur, waarin aandeelhouders en medewerkers de zeggenschap en winst over de onderneming delen. Binnen de Breman Installatiegroep geldt daarom een goede winstdelingsregeling. De Breman Installatiegroep kent deze unieke vorm van zeggenschap, die voortkomt uit de visie van Reind Breman, één van de vijf zonen van oprichter Tijmen Breman, al sinds 1972.

Meer over het Breman-systeem

Complete levensduur van woning of gebouw

Nieuwbouw en bestaande bouw. Particulier of zakelijk. Gedurende de gehele levensduur van een woning of gebouw is Breman uw partner. Daar waar het gaat om installatietechniek, zoals verwarmingsinstallaties, rookgasafvoersystemen, regeltechniek, duurzame energiesystemen en service en onderhoud.