1W7A1360

De Breman Academy

De Breman Academy is onze praktijkgerichte bedrijfsschool waar we, nieuwe en huidige collega’s, kennis en vaardigheden aanleren om aan de slag te gaan en blijven in de installatietechniek. Oftewel, we leiden technische vakmensen op. Vakmensen die er voor zorgen dat Nederland comfortabel en veilig kan wonen en werken waarbij we een zichtbare rol spelen in de energietransitie. Samen met jou gaan we voor een energiepostieve toekomst.

Hogere technische en kaderopleidingen

Breman organiseert voor haar medewerkers allerlei vaardigheidsopleidingen voor medewerkers die veel in klantcontact staan. Zo ontvangen al onze service-, onderhouds- en installatiemonteurs de training Professioneel Klantcontact.

Daarnaast organiseert Breman in samenwerking met externe opleidingsinstituten eigen kader leergangen. Het gaat hierbij om de ontwikkeling van medewerkers die in kaderfuncties zitten, of geselecteerd zijn om daar naar toe te groeien. Het gaat dan bijvoorbeeld om leergangen voor leidinggevend monteurs en uitvoerders, werkvoorbereiders, projectleiders, engineers en hoofden van dienst. Ook bieden wij technische opleidingen aan zoals BIM en de Middelbare en Hoger Installatietechniek (MIT en HIT).

Managementtrainingen

Het management binnen Breman ontwikkelt zich continu op het gebied van leiderschap en organisatieontwikkeling. Dienend leiderschap is één van onze kernwaarden en leidinggevenden worden getraind in de uitvoering daarvan.

Daarnaast volgen managers, bedrijfsleiders en directies trainingen bij gerenommeerde opleidingsinstituten, zoals Krauthammer, de Baak en bureau Zuidema. Ook werkt Breman nauw samen met Universiteit Nyenrode als het gaat om leiderschap, ondernemerschap en familiebedrijven.

Gastdocentschappen

In samenwerking met ROC’s, middelbare en hogescholen verzorgen medewerkers van Breman gastlessen of zelfs gastdocentschappen. Meer informatie hierover is te verkrijgen bij de Breman Academy van Breman Centrale Diensten BV.