Breman Academy jongens krijgen les - banner

Breman Academy

“Wie de juiste mensen heeft, heeft de toekomst.”

Dat is onze basis en waarin wij geloven. Het succes van Breman valt en staat namelijk met de kennis en vaardigheden van onze mensen, Bremannen en Brevrouwen. Daarom steken wij veel tijd en energie in hun ontwikkeling. Daarnaast vraagt de veranderende wereld om duurzame technische oplossingen die wij onze leerlingen graag eigen maken. Zo dragen wij actief bij aan de energietransitie. Op deze manier zijn wij een flexibele en lerende organisatie die zichzelf continu verbetert. Om dit te versnellen hebben wij de Breman Academy opgericht. Hierin leiden wij onze eigen monteurs op, maar staan wij ook open voor studenten, leerlingen en zijinstromers. Met of zonder vooropleiding, bij de Breman Academy ben je welkom!

Breman Academy: Opleiding tot vakman, onderzoek en testing

Breman heeft een eigen Academy met eigen praktijkopleiders die installatietechnische praktijkopleidingen aanbieden. Het gaat hier om de reguliere BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg) opleidingen, vaak in samenwerking met een ROC.

Daarnaast levert de Breman Academy zelf ontwikkelde installatietechnische maatwerk-opleidingen aan medewerkers van de Breman bedrijven. Ook worden technische trainingen georganiseerd die over warmtepompen, waterzijdig inregelen, ventilatie en meer.

De Academy neemt competentietests af. Bijvoorbeeld bij nieuw aan te nemen medewerkers of om te bepalen welk opleidingstraject een medewerker het best kan volgen.

Ten slotte bouwt de Breman Academy praktijk testsopstellingen voor het onderzoeken en testen van nieuwe installatietechnische ontwikkelingen, waarbij de testresultaten besproken worden met de leveranciers en klanten.

Accreditering Academy en kennisbank

De Breman Academy voldoet aan eisen van meerdere organisaties waardoor we gemachtigd zijn om mensen op te leiden. Zo zijn we SBB en InstallQ erkend, gecertificeerd voor het opleiden en examineren CO vakbekwaamheid. Ook onderhoudt de Academy de interne kennisbank, waarbij een monteur alles kan opzoeken over cv- en mv-installaties van meer dan 3.700 verschillende toestellen en informatie van meer dan 270 fabrikanten.

Hogere technische en kaderopleidingen

Breman organiseert voor haar medewerkers allerlei vaardigheidsopleidingen voor medewerkers die veel in klantcontact staan. Zo ontvangen al onze service-, onderhouds- en installatiemonteurs de training Professioneel Klantcontact.

Daarnaast organiseert Breman in samenwerking met externe opleidingsinstituten eigen kader leergangen. Het gaat hierbij om de ontwikkeling van medewerkers die in kaderfuncties zitten, of geselecteerd zijn om daar naar toe te groeien. Het gaat dan bijvoorbeeld om leergangen voor leidinggevend monteurs en uitvoerders, werkvoorbereiders, projectleiders, engineers en hoofden van dienst. Ook bieden wij technische opleidingen aan zoals BIM en de Middelbare en Hoger Installatietechniek (MIT en HIT).

Managementtrainingen

Het management binnen Breman ontwikkelt zich continu op het gebied van leiderschap en organisatieontwikkeling. Dienend leiderschap is één van onze kernwaarden en leidinggevenden worden getraind in de uitvoering daarvan.

Daarnaast volgen managers, bedrijfsleiders en directies trainingen bij gerenommeerde opleidingsinstituten, zoals Krauthammer, de Baak en bureau Zuidema. Ook werkt Breman nauw samen met Universiteit Nyenrode als het gaat om leiderschap, ondernemerschap en familiebedrijven.

Gastdocentschappen

In samenwerking met ROC’s, middelbare en hogescholen verzorgen medewerkers van Breman gastlessen of zelfs gastdocentschappen. Meer informatie hierover is te verkrijgen bij de Breman Academy van Breman Centrale Diensten BV.

Zoek op postcode / plaatsZoek & filter

Soort vacature
Vestiging
Provincie


FunctiegebiedDivisies


130 vacatures

Servicemonteur utiliteit

3047 AG Rotterdam

Traineeship Servicetechnicus Utiliteit

3047 AG Rotterdam

Werkvoorbereider W-installaties

3047 AG Rotterdam

Calculator W utiliteit

3047 AG Rotterdam

Technisch tekenaar/BIM modelleur

8271 RS IJsselmuiden

Monteur Schoorsteentechniek

8271 RS IJsselmuiden

Installatiemonteur woningbouw

8281 BM Genemuiden

Leidinggevend monteur woningbouw

8281 BM Genemuiden

BIM Modelleur

8281 BM Genemuiden

Werkvoorbereider

8281 BM Genemuiden

Senior Applicatie Engineer

8281 JH Genemuiden

Content specialist

8281 JH Genemuiden

Social Media Specialist

8281 JH Genemuiden

HR Medewerker (PT)

8263 AT Kampen

Planner

82

Werkvoorbereider / Tekenaar E

8061 RA Hasselt

Werkvoorbereider

8061 RA Hasselt

Leerling Installatiemonteur (BBL)

8061 RA Hasselt

Servicemonteur E-installaties

3818 LE Amersfoort

Geen vacature, maar toch solliciteren?

Breman is altijd op zoek naar de beste mensen. Is er op dit moment geen geschikte vacature, maar ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur dan je motivatiebrief en/of CV.

 

Stuur je open sollicitatie