DSC_0716

Het werk van Janine Veelen

Sinds 1 januari 2017 heeft Breman Woningbeheer Zuid B.V. een raamovereenkomst voor installatie, onderhoud en beheer aan mechanische ventilatiesystemen gesloten met woningstichting Wonen Limburg te Roermond. Deze raamovereenkomst is opgebouwd in drie termijnen van elk zes jaar. Wonen Limburg is Limburgs grootste woningcorporatie met ruim 30.000 eenheden die niet de stenen, maar juist de mensen centraal stelt.

Breman onderhoudt in de portefeuille van Wonen Limburg ruim 9000 mechanische ventilatiesystemen. Om de woningportefeuille optimaal te bedienen voor Wonen Limburg opereert Breman vanuit een vast accountteam. Wonen Limburg heeft hierdoor één direct aanspreekpunt en kan er snel geschakeld worden. In dit accountteam met vaste medewerkers zijn diverse disciplines ondergebracht. Deze disciplines; werkvoorbereiding, planning en accountmanagement, werken dagelijks nauw met elkaar samen. Het team zit letterlijk bij elkaar op de werkvloer.

Hoofdmonteur

Daarnaast is er buiten een vast monteursteam met een hoofdmonteur en diverse storings-installatiemonteurs. Het team (installatie) monteurs wordt aangestuurd door hoofdmonteur Mark Custers. Mark is vanaf de start van de raamovereenkomst betrokken bij de woningportefeuille Wonen Limburg en kent alle ins en outs van de raamovereenkomst.

Janine Veelen

In de afgelopen jaren heeft Mark veel complexen en adressen bezocht, zo ook bovenstaand complex aan de Rietstraat te Weert wat tevens valt onder de werkzaamheden van Janine Veelen, Planner bij Breman Service Weert (zie foto hiernaast). Een mooi voorbeeld waarin Wonen Limburg de mens centraal stelt. Het complex is namelijk verdeeld in enerzijds een woonzorgcentrum, waar intensieve zorg wordt geboden aan ouderen met dementie, maar ook diverse huurappartementen die gericht zijn op veilig en comfortabel wonen. Op het moment dat het nodig is, kunnen de huurders van de huurappartementen zorg op maat afnemen.

Huurappartementen 

Aan de Rietstraat te Weert onderhoudt het monteursteam de WTW units type Stork WHR 930 in de huurappartementen. Elk jaar komt dit team bij de huurders in het appartement om de filters van de WTW installaties te vervangen en een reserve set achter te laten. Een keer in de twee jaar wordt er onderhoud uitgevoerd aan de WTW installaties. Doordat jaarlijks dezelfde monteurs in het complex komen, is er met de bewoners en verzorgers een goede wisselwerking ontstaan, waardoor de werkzaamheden efficiënt verlopen. “Wonen Limburg waardeert deze persoonlijke aanpak wat bijdraagt aan de huurderstevredenheid die zij hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn dan ook zeer content met de samenwerking met Wonen Limburg en de wijze hoe wij als team opereren!” laten ze weten.

DSC_0103
DSC_0127
DSC_0109
DSC_0091
DSC_0097