IMG_1947-scaled_2000x420_acf_cropped

Renoveren op de Grietenij in Lelystad

Dikke laag isolatie

De renovatie van dit specifieke appartementencomplex in een notendop is vrij kort en duidelijk in woorden uit te leggen: het oude grind en bitumen hebben de dakdekkers van Breman Harderwijk verwijderd. Daarvoor in de plaats zijn een dikke laag isolatie, nieuwe bitumen en grind gekomen. Bovendien zijn alle daken bij dit project voorzien van een nieuwe dakrand, waardoor het geheel enorm fris en nieuw oogt. Een mooi staaltje vakwerk van de dakdekkers.

Persoonlijk contact

Calculator Arjan Juffer komt regelmatig op projecten. “Dat vind ik persoonlijk ook fijn, zo houd je contact met de collega’s die uiteindelijk het werk uitvoeren. Ik houd mij vooral bezig met bijvoorbeeld planningen. Maar ook als het gaat om materialen. Dat doe ik met name vanuit kantoor in Harderwijk, waar ik ook woon.” Met zijn 25 jaar is hij niet alleen jong, maar staat hij ook aan het begin van zijn carrière. Arjan: “Omdat ik veel op projecten kom en de lijnen kort zijn, kan ik hier rekening mee houden in de calculatie.”

Detacheringsbureau

Arjan is via een detacheringsbureau bij Breman terecht gekomen. “Zij hebben mij afgelopen jaar in april benaderd. Zo ben ik in contact gekomen bij Breman en van juni tot begin februari heb ik hier gelopen. Tot dat Breman Daktechniek mij een vast contract aanbood, wat voor mij het voordeel gaf dat ik hierdoor een financiering kon krijgen voor mijn huis.”

DSC_0071
DSC_0132
DSC_0129
DSC_0192
DSC_0147