IMG_8353-2-scaled_2000x420_acf_cropped

Installatiefabriek

De enorme uitdagingen om genoeg woningen nieuw te bouwen en bestaande woningen duurzaam te renoveren, vragen om een nieuwe aanpak. Onze divisie Installatiefabriek biedt oplossingen waardoor duurzaam bouwen sneller, beter en effectiever kan. Op weg naar Iedereen energiepositief.

De Installatiefabriek is een nieuwe divisie binnen de Breman Installatiegroep, die zich richt op het maken en prefabriceren van verschillende componenten voor de eigen concepten en de markt. Uniek aan de Installatiefabriek is dat het maatwerk van n=1 tot grote getallen kan leveren vanuit een geïndustrialiseerd proces. Wij zijn permanent bezig om nieuwe technieken (door) te ontwikkelen en klanten te helpen om de ontworpen prefab componenten details toe te passen.

Onze producten

Breman Installatiefabriek biedt naast maatwerk en geïndustrialiseerde oplossingen een keur aan prefab producten zoals stapelschachten, dakkanalen, kabelbomen, skids, de warmtepompschoorsteen, het warmtepompconcept EQ-Air, de Brefab badkamer en de Brefab meterkast. Meer weten? Bekijk uitgebreide informatie over de producten hieronder.

Onze expertises

Breman Installatiefabriek is actief op het gebied van veiligheid, renovatie-advies, prefab schoorstenen, rookgasafvoertechniek en ventilatietechniek. Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Klik dan op één van onze vijf expertise-blokken hieronder.