Breman Academy dame krijgt les - banner

Leerlingen, stages en afstuderen

Breman investeert in jouw toekomst en vindt het belangrijk om je de kans te geven om je te ontwikkelen en te oriënteren voor een baan in de installatietechniek. Binnen onze bedrijven zijn er verschillende mogelijkheden om via een leerling werkplek, stage- of afstudeeropdracht je opleiding vorm te geven. Vooral voor studenten van (middenkader)opleidingen in de techniek (W en E), bouw en ICT zijn er mogelijkheden. En wie weet hebben we aan het eind een leuke startersfunctie voor je.

Leerlingen

Als leerling via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) krijg je bij ons meteen een dienstverband en een salaris. Je gaat 4 dagen in de week aan de slag bij een Breman-bedrijf en 1 dag in de week ga je naar school. Breman werkt samen met verschillende ROC’s in de buurt van onze bedrijven. De praktijklessen worden gegeven in onze eigen Bedrijfsschool met eigen praktijkopleiders. Op de werkplek word je persoonlijk begeleid door je praktijkbegeleider, een ervaren vakman waar je veel van kunt leren.

Neem contact met ons op

Stages

Voor studenten van MBO en HBO-opleidingen bieden wij meewerkstages. Je krijgt de ruimte om Breman als bedrijf te leren kennen, maar vooral ook de kans om te zien en te ervaren wat het mooie vak van installatietechniek inhoudt. Je bent uitvoerend aan het werk en onderdeel van een afdeling of team. Je werkt mee aan de dagelijkse werkzaamheden of aan een project. Maar je kan ook zelf of samen met andere studenten een opdracht of project krijgen, waarvoor je samen verantwoordelijk bent. Ook voor deze stages geldt dat je persoonlijk begeleid wordt door een ervaren professional van Breman binnen het vakgebied waarin je stage loopt, waar je veel van kunt leren.

Neem contact met ons op

Afstuderen

Als HBO of WO-student bestaat de mogelijkheid om je opleiding bij Breman af te ronden via een afstudeeropdracht, eventueel gezamenlijk met andere afstudeerders. Je doet onderzoek binnen de organisatie (dat kan Breman-breed zijn of specifiek binnen één van de bedrijven) en ondersteunt collega’s in hun dagelijkse werkzaamheden of je wordt toegevoegd aan een project. Het eindproduct is een onderzoeks- of projectverslag, dat je presenteert aan je Breman begeleider, collega’s en andere belangstellenden. Tijdens je afstudeeropdracht word je persoonlijk begeleid door een ervaren professional van Breman van wie je veel kan leren.

Neem contact met ons op

ROC’s en stagebureaus

ROC’s en stagebureaus die graag leerlingen, stagiaires of afstudeerders willen plaatsen, kunnen contact opnemen met de HR afdeling van Breman Centrale Diensten BV. Ook kan er rechtstreeks contact worden opgenomen met het Breman bedrijf in de buurt. Leerlingen en studenten kunnen ook reageren op de mogelijkheden in onze vacaturebank.

Neem contact met ons op

Geen vacature, maar toch solliciteren?

Breman is altijd op zoek naar de beste mensen. Is er op dit moment geen geschikte vacature, maar ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur dan je motivatiebrief en/of CV.

Stuur je open sollicitatie