Header_Werken_bij_-_Traineeprogramma

Loopbaan en trainees

Breman is altijd op zoek naar talent. Jouw talent. En wij zijn continu bezig om te bekijken hoe wij jouw talent het beste in kunnen zetten en verder kunnen ontwikkelen. Voor jezelf en voor het bedrijf. Wat je zelf wilt en kunt en wat het bedrijf nodig heeft. Mensen die zich blijven ontwikkelen en kwaliteit leveren, krijgen de ruimte om hun eigen loopbaan vorm te geven. Intern doorgroeien is één van onze speerpunten. Zo zijn bijvoorbeeld veel technisch specialisten, leidinggevenden en directeuren bij Breman intern doorgegroeid vanuit andere functies.

Loopbaanmogelijkheden

Je kunt je loopbaan vorm geven binnen één van onze bedrijfskolommen.

Deze zijn:

  • Woningbouw: installatietechniek in de nieuwbouw en kaalslag renovatie van woningen
  • Utiliteit: nieuwbouw, renovatie en modificatie van bedrijfsmatige panden
  • Woningbeheer: service en onderhoud van woningen
  • Dakbedekking
  • Schoorsteentechniek

Meer over loopbaanmogelijkheden

Traineeprogramma

Jaarlijks start Breman in september met haar traineeprogramma. Afgestudeerde HBO-ers/WO-ers krijgen bij Breman de mogelijkheid om een mooie carrière in de installatietechniek te starten. Als trainee in het Young Professional programma ga je de verschillende facetten van de installatietechniek leren kennen en werken aan echte opdrachten. Je gaat werken bij verschillende bedrijven, in verschillende disciplines waarbij je intensief wordt begeleid.
Een prachtige start van je carrière.

Meer over traineeprogramma

Geen vacature, maar toch solliciteren?

Breman is altijd op zoek naar de beste mensen. Is er op dit moment geen geschikte vacature, maar ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur dan je motivatiebrief en/of CV.

Stuur je open sollicitatie