DSC_0185

'Meer dan inspirerende omgeving'

Modern en hedendaags, met respect voor het oude industriële. Zo kunnen we onze ‘nieuwe’ bedrijfsschool (Breman Academy) van Breman in Zwolle het beste omschrijven. Maandenlang is er keihard gewerkt om de locatie gereed te maken voor opening. Die laat nog even op zich laat wachten, vertelt Leon Hofman, senior HR Business Partner. “Niet alleen in Zwolle zijn we bijna klaar, maar ook de praktijklocatie in Rotterdam is gereed en die in Drunen wordt uitgebreid.” En daarmee is de Breman Academy bijna klaar voor de toekomst.

Inspirerend

Voor monteur Yordi Oerbekke van Breman Utiliteit Zwolle is het meer dan een inspirerende omgeving. Al een tijd werkt hij in de hal aan de Ceintuurbaan in Zwolle. “Wij als Breman Utiliteit Zwolle hebben de hele installatie gedaan. Zelf ben ik leidinggevend monteur elektrotechniek. De werkzaamheden begonnen met het uitzoeken en demonteren van oude installaties die niet meer gebruikt gaan worden. De oude meterkasten in de hal blijven hangen, maar moesten wel spanningsloos worden gemaakt. Wij leveren een nieuwe onderverdeler voor de Breman Academy, met een gedeelte achter de noodstop. Met de noodstop worden de installaties waar leerlingen aan werken meteen spannings- en gasloos.”

Bekabeling

Ook het opbouwen van de kabelgoten die in het zicht zijn, is nieuwe bekabeling ingetrokken. “Al het installatiewerk kwam in het zicht en het zit er super strak in”, vertelt Yordi. “Verder hebben het pand voorzien van een inbraakinstallatie en toegangscontrole op de voordeuren. Tijdens de laatste werkzaamheden hebben we de verlichtingsarmaturen opgehangen die door de architect zijn bepaald. Daarmee krijg je meer aankleding en echt die mooie industriële uitstraling.”

“In het begin kregen een boekje met impressies, maar het totaalbeeld is dan nog niet duidelijk. Maar nu het af is, ziet het er super uit. Een hele verandering. Een mooie locatie en een aanwinst voor zowel Breman als de stad Zwolle.”

DSC_0030
DSC_0004
DSC_0180