Fotosessie-Cindy-Hendri-Rob00002-scaled_2000x692_acf_cropped_2000x427_acf_cropped

Woningrenovatie

We zien dat de traditionele renovatieprojecten steeds meer meelopen in de verduurzamingsportefeuille van een vastgoedeigenaar. Daarnaast zien we een kennishiaat ontstaan bij de aannemers. Dit betekent een ommekeer in onze kijk op de klant voor Woningrenovatie. Niet de aannemer, maar de eindklant komt nu in beeld. Het toekomstbeeld wat wij zien (en ook her en der al gebeurt) is een partnership met een aannemer op gelijkwaardige basis door samenvoeging van elkaars expertises.

Door deze ommekeer gaat onze relatie van operationeel naar tactisch/strategisch. Vanwege onze positie zijn wij in staat om op tactisch en strategisch niveau de verbinding te maken tussen Breman, opdrachtgever en aannemer.

Voor elk niveau hebben wij programma’s, kennissessies en diverse adviezen. Zie hiervoor ook onze menukaart, te vinden onder de downloads.

Speciale aandacht is gewenst voor het gebrek aan kennis dat er nu nog aanwezig is bij alle drie de stakeholders. Hierin kunnen wij faciliteren met kennissessies, workshops en trainingen. (daar waar nodig in samenwerking met de Academy).

Divisie woningrenovatie staat voor een aantal keuzes. Met ons programma CO2 routekaart kunnen wij helpen in lange termijn keuzes.