Header_Zakelijk_-_Nieuwbouw_daken

Dakbedekking

Als specialist verwerken wij bitumineuze, kunststof en EPDM dakbedekkingen van gerenommeerde leveranciers. Ook klein bouwkundig werk, montage en onderhoud van valveiligheidsmiddelen op daken en daglichtoplossingen behoren tot onze dienstverlening. Evenals voor vegetatiedaken, zonnepanelen, daglichtoplossingen en dakterrassen zijn wij graag uw partner.

Breman Daktechniek werkt zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Resultaat Gericht Samenwerken

RGS, oftewel Resultaat Gericht Samenwerken, wordt meer en meer toegepast door vastgoedbedrijven en woningcorporaties. Dit zorgt voor een efficiënte manier van samenwerken, resulteert in betere resultaten en lagere kosten. RGS gaat uit van ketenbenadering, gericht op het proces, om dubbel werk, meerwerk, faalkosten en onnodig hoge exploitatiekosten te voorkomen. Ook wij onderschrijven deze manier van samenwerken. Op basis van de relatie, het vertrouwen en de continuïteit van het geleverde werk kan er samen, open en transparant bekeken worden wat het beste plan van aanpak is. Daarbij rekening houdend met de complex-strategie, de risico’s, de beheerskosten, enzovoort.

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking kan worden uitgevoerd in verschillende kleuren zoals wit, rood, groen en zwart. Het voorbeeld betreft een hellend dak uitgevoerd in een bitumineuze dakbedekking afgewerkt met leislag kleur zwart.

Kunststof dakbedekking

De kleurkeuze is bij kunststof dakbedekking is in principe, afhankelijk hoeveelheid, onbeperkt. Ook is het mogelijk verschillende kleuren op één dakvlak toe te passen. Bijgevoegde foto betreft een grijze PVC dakbedekking.

Groendaken

Vegetatie daken zijn milieuvriendelijk en ontlasten, in met name stedelijke bebouwing, het afwateringssysteem. De beplanting wordt aangebracht op een speciale wortelwerende dakbedekking.