96253b19-9023-4cf9-abbd-2e81bf836023

Diverse (afgeronde) projecten

Breman Daktechniek is trots dat er in de afgelopen periode een aantal mooie opdrachten is afgerond of zich in een afrondende fase begeeft.

Hiermee laat Breman Daktechniek Noord zien dat er onder de huidige omstandigheden goed gewerkt kan worden, met het in acht nemen van de geldende voorschriften en adviezen. We geven graag een update van die projecten.

Een daarvan is de IJlsterkade in Sneek. Deze week wordt het hoogste dak aangepakt waar er tegels worden aangebracht op het dakterras. Daarna wordt er gewerkt op basis van de vorderingen van de aannemer. De totale oppervlakte aan dakbedekking (bitumen op een isolatielaag van gemiddeld 24 cm) bedraagt ruim 600 m2.

In Hoogezand wordt de laatste hand gelegd aan een project met EPDM dakbedekking (totale oppervlakte van 1000 m2). En in Wagenborgen is bijna de helft van het werk gereed. Hier worden de goten (meer dan 300 meter) aangebracht, alsook de afdichting rond de daklichten. Check de collage voor een mooi overzicht. Gave klussen, die door heel het land plaatsvinden (maar ook vanuit onze vestiging in Drachten).

Meer weten wat we doen binnen onze divisie Daktechniek? Lees dat op deze pagina.

Collage daktechniek showcase linkedin