header-wooncorporatie-wooninvest-voorburg_2000x420_acf_cropped

Woningcorporatie Woon Invest in Voorburg

De opdracht was om de afvoertechniek in het gevelbeeld te integreren waarbij de uitvoering iets wezenlijks toevoegt aan het beeld.

wooninvest-voorburg_1
wooninvest-voorburg

Onze oplossing

Aan de buitenzijde van het gebouw maakten wij een CRA-kanaal in combinatie met luchttoevoer voorzieningen voor het nieuwe cv toestel. De oplossing om dit “uit het zicht” te halen is er in samenwerking met de architect gekozen om de horizontale beige banen ook te vertalen in verticale beige banen die telkens naast de balkons omhoog komen. De toevoeging van de verbinding op het denkniveau maakte dat de bouwblokken een totaal andere aanblik kregen.

 

Projectgegevens:
Opdrachtgever: Woningcorporatie Woon Invest in Voorburg
Uitvoering: Breman Schoorsteentechniek
Opgeleverd: 2011

 

Kijk voor meer informatie op www.bremanschoorsteentechniek.nl