header-meldkamer_utiliteit

Beheer en onderhoud

Het optimaal functioneren van uw installaties is ons uitgangspunt. U hoeft niet om te kijken naar uw installaties over comfort en energiezuinigheid. Voor het beheer en onderhoud van installaties werken wij daarom met hoog opgeleide specialisten, die mede dankzij continue monitoring het maximale gebruik en comfort van uw installaties weten te realiseren.

Onderhoud

Breman Utiliteit zorgt er met beheer & onderhoud voor dat uw installaties zo functioneren, dat het comfort en gebruik van uw installaties optimaal is. Onze gecertificeerde specialisten voeren het wettelijk verplichte onderhoud en de inspecties uit. Onze adviezen en rapportages dragen bij aan consistent presterende installaties en energiebesparende oplossingen. Kortom, wij gaan voor uw comfort.

Adviesgesprek beheer en onderhoud

Beheer en bewaken

Met remote service bewaken en beheren wij uw installaties 24 uur per dag, 7 dagen per week. Eventuele afwijkingen en storingen worden zo vroegtijdig gesignaleerd. Dit zorgt voor continuïteit en optimaal energie-gebruik van uw installaties.

Onze hoofddoelen zijn comfortverbetering, energiebesparing en een hoge bedrijfszekerheid. Naast het bewaken en besturen van uw gebouw-installaties, adviseert Breman u over optimaal gebouwbeheer. Ons callcenter beschikt over technische callcentermedewerkers en is 24/7 bereikbaar.

Adviesgesprek beheer en onderhoud

Monitoring

Tijd blijkt vaak de beperkende factor te zijn bij het controleren van de prestaties van gebouwen en installaties. De praktijk wijst uit dat monitoren zeer kosteneffectief is, aangezien hiermee eenvoudig besparingsmaatregelen in kaart worden gebracht. Deze hebben een besparings-potentieel dat begint bij circa 10% en kan oplopen tot 35% of meer. Ook zijn prestatiemonitoring en energiemanagement uitstekende middelen om de maatregelen, wanneer ze eenmaal zijn ingezet, te borgen. Zo is de eenmaal behaalde besparing blijvend te realiseren.

Meer informatie over energiemanagement