header-innovatie_ijsbuffer

Duurzaam

Op het gebied van duurzaam installeren loopt Breman Utiliteit al geruime tijd voorop in de Nederlandse installatiebranche. Wij realiseren duurzame gebouwinstallaties, die aansluiten op uw vraag, de gewenste functionaliteit, bestaande technische voorzieningen én het beschikbare budget. Door de toepassing van de nieuwste energie-efficiënte en duurzame technieken, kunnen de beoogde duurzaamheidsdoelstellingen worden gerealiseerd.

Innovatie

Voor onze opdrachtgevers onderzoeken wij de mogelijkheden om duurzame energiebronnen in te zetten: een warmte-koudeopslagsysteem in combinatie met een warmtepomp, zonne-energie, biomassa of houtsnipperverbranding. Ook kijken we naar de mogelijkheden voor hergebruik van restenergie. Door gerealiseerde energie- en onderhoudsbesparingen, koppelen wij de initiële investering aan de terugverdientijd.

Adviesgesprek duurzaam installeren

Levensduur en exploitatiekosten

Wij adviseren de meest optimale duurzame oplossing. Hierbij kijken we niet alleen naar de initiële investering, maar ook naar de exploitatiekosten tijdens de levensduur van een gebouw. Tijdens de gebruikersfase zijn de kosten van de installatie immers hoger dan de initiële investering.

Adviesgesprek duurzaam installeren