Header_Zakelijk_Utiliteitsbouw_-_Energie_management

Energiemanagement

De relatie tussen arbeidsproductiviteit, gezondheid, een positieve werkplekbeleving en de kwaliteit van het binnenklimaat wordt steeds vaker gelegd. Klimaatinvloeden hebben impact op de beleving van werknemers, zodat het binnenklimaat stelselmatig in de top 3 van klachten staat. Wet- en regelgeving verplicht werkgevers te zorgen voor energiebesparende maatregelingen voor haar gebouwen. De huidige ontwikkelingen binnen gebouwmanagement vragen hierdoor om nieuwere vormen van monitoring.

Grip op energieverbruik

Om invloed te krijgen op energiebesparing en duurzaamheid, kunnen we niet zonder energiemanagement. Door optimalisatie van gebouwinstallaties, factuurcontrole, benchmarking, bewustwording gebruik, besparing en inkoopvoordeel krijgen we grip op het energieverbruik. Energiemanagement van Breman draagt bij aan een optimaal gebruik van uw installaties en energiegebruik. Inzicht is de basis voor een goede structurele aanpak. Hiermee brengt u uw huidige energiestromen in kaart, waarop u gericht besparingsmogelijkheden inzet. Door gebruik te maken van slimme monitoring-tools, heeft u inzicht in het energiebeheer en de prestaties van uw gebouw en installaties.

Monitoringstool

Wilt u weten hoe het echt met uw gebouw is gesteld? Laat u adviseren over onze slimme aanpak op het gebied van energie- en gebouwmonitoring. Door het toepassen van intelligente monitoringstools tillen wij de installaties naar een hoger niveau. Met deze monitoringstools kunt u uw technische installaties optimaliseren en de exploitatiekosten reduceren. U heeft inzicht in het energiebeheer en de prestatieborging van gebouw en installaties.

Wij gebruiken hiervoor de monitoringstool Simaxx. Dit is een unieke tool, die 24/7 in de huid van uw gebouw kruipt, het tot leven brengt en feilloos aanvoelt hoe storingen of klachten te voorkomen. De tool bewaakt real-time en doorlopend het comfort, de leefbaarheid en energieverbruik van uw installaties.

Besparingspotentieel

Uit onderzoek is gebleken dat veel van de huidige gebouwinstallaties die niet gemonitord worden, slecht functioneren. Daardoor ontstaan veel klachten en is het energiegebruik onnodig hoog. Daarbij komt dat installaties steeds complexer worden en vragen om 24 uurs monitoring. Honderden klanten hebben inmiddels het beheer en monitoren van hun installatie aan ons toevertrouwd.