bur2

Scope Scholengemeenschap Alphen aan den Rijn

Wie met enige regelmaat langs het Scope Scholengemeenschap in Alphen aan den Rijn komt, ziet dat daar veel gebeurt. En dan met name op het gebied van nieuwbouw en renovatie waar Breman Utiliteit Rotterdam bij betrokken is. “Volop actie”, klinkt het vanuit Alphen aan den Rijn. In de afgelopen periode is er veel (technisch) werk verzet. Een korte opsomming!

Zo is vorige week de monobron door GeoComfort afgemonteerd, zijn de terreinbronleidingen naar het Groen Hart Lyceum aangebracht en zijn de droge koelers op het dak geplaatst. Ook is de energiecentrale ten behoeve van de drie betreffende gebouwen (TopMavo/Sportcomplex/Lyceum) door middel van ‘custom made SKIDS’ opgebouwd. Ook is de luchtbehandelingskast ten behoeve van het Lyceum op het dak geplaatst, alsook de tapwatervoorziening voor de sportzalen.

“Terwijl de TopMavo dit schooljaar in gebruik is genomen, zal het Sportcomplex in januari 2020 in gebruik worden genomen”, laten ze vanuit de vestiging van Rotterdam weten. “Het Lyceum staat gepland om vanaf het volgend schooljaar opgeleverd te worden.” Het gaat hier om een samenwerking met DuPrie bouw en ontwikkeling uit Leiden.

bur2
bur6
bur4
bur9_480x369_acf_cropped