woonwenz2

Woonwenz

Na Woonpunt en ZOwonen sluit nu ook woningcorporatie Woonwenz aan bij het door Breman ontwikkelde “Plan 6+6+6”.

Overeenkomst met Woonwenz voor Plan 6+6+6

Na Woonpunt en ZOwonen sluit nu ook woningcorporatie Woonwenz aan bij het door Breman ontwikkelde “Plan 6+6+6”. Bijzonder is dat deze overeenkomst in een werkgroep tot stand is gekomen. In de werkgroep nam Woonwenz samen met Breman en Fraku deel. Samen is toegewerkt naar een ideaal samenwerkingsmodel.

Meer kwaliteit, meer comfort en minder kosten

Het doel van deze overeenkomst is ‘meer kwaliteit, meer comfort en minder kosten’. Het sluit naadloos aan op de regie-sturende corporatiesector. De zorg wordt uit handen genomen zonder dat Woonwenz de handen van het stuur afneemt. Deze overeenkomst wordt toegepast bij de CV-installaties maar ook de MV- en WTW-installaties. Door de toenemende kwaliteit van de installaties stijgt het comfort van de huurder en dalen de kosten. De overeenkomst geldt voor het hele woningbezit van Woonwenz, dat Breman samen met installatiebedrijf Fraku voor haar rekening neemt. De hoofdmerken die zijn gekozen zijn Nefit en Intergas voor de CV-ketels en Zehnder voor het ventilatiesysteem.

Samenwerking

Plan 6+6+6 gaat uit van een 18-jarige samenwerking opgesplitst in 3 termijnen van 6 jaar. Als de opdrachtnemers de kwaliteit waarmaken wordt de samenwerking steeds na 6 jaar met een contractverlenging aangegaan. Hiermee krijgen de opdrachtnemers, Breman en Fraku, de mogelijkheid te investeren in een intensieve samenwerking, ook met Woonwenz. Naast de opdrachtnemers staan ook de fabrikanten garant voor de kwaliteit van de producten en zien zij erop toe dat de hoogste kwaliteit wordt geleverd.