Header_Zakelijk_-_Breman_BIM_methodiek

Breman BIM methodiek

BIM, Lean en Breman: de perfecte combinatie om binnen een bepaald tijdspad te bouwen aan een veilige, kwalitatief goede installatie. Door goed samen te werken in één gebouwmodel zijn we in staat om efficiënter te werken, knelpunten tijdig te signaleren en faalkosten te beperken. Dit zorgt uiteindelijk voor een reductie van de kosten.

Breman is innovatief en loopt voorop in de toepassing van de BIM 3D-werkmethode. Breman heeft specialisten in huis die al jaren projecten ontwerpen en realiseren met BIM. Dit resulteert in een soepel bouwproces, nauwelijks faalkosten en een tevreden opdrachtgever. Ook uw project werken wij graag uit met de BIM 3D-werkmethode.

Voordelen

Werken met BIM levert veel voordelen op. Opdrachtgevers krijgen door de 3D-visualisatie vooraf een goed beeld van hun nieuwe gebouw. Ze zien exact wat ze krijgen. Door de samenwerking vooraf tussen de diverse bouwpartners en de digitale afstemming van de ontwerpen voorkomen we faalkosten. BIM zorgt ook voor een uitgekiende werkvoorbereiding, grotere prefab mogelijkheden en daardoor een efficiëntere uitvoering. Met als resultaat: een kortere realisatietijd en lagere kosten.

Met BIM denken en ontwerpen we vanuit de gebruiker. We streven niet alleen naar een optimale installatie, ook kijken we hoe het gebouw presteert in de exploitatiefase: qua onderhoudskosten en energiegebruik. Zo ontstaat een voordeel dat gedurende de hele levensduur voor de gebruiker merkbaar is.