Breman Brandbeveiliging overgenomen door De Groot Installatiegroep

15 maart 2016

De Groot Installatiegroep neemt per 15 maart alle activiteiten over van Breman Brandbeveiliging BV. Binnen de Breman Installatiegroep werd onvoldoende toekomst gezien voor een gespecialiseerd brandbeveiligingsbedrijf.

Om de werkgelegenheid te behouden, is gezocht naar een groter brandbeveiligingsbedrijf waarin Breman Brandbeveiliging kon opgaan. De Groot Installatiegroep is, gezien hun omvang, expertise, wijze van bedrijfsvoering en als familiebedrijf, een voor de hand liggende keuze. Alle opdrachtgevers zullen de komende periode worden geïnformeerd over de overname van werkzaamheden door De Groot Installatiegroep.

De Groot vergroot hiermee zijn positie in de Nederlandse sprinklerbeveiligingsbranche dankzij de overname van de activiteiten van Breman Brandbeveiliging BV uit Elburg. De 22 medewerkers van het bedrijf worden toegevoegd aan het team van De Groot Installatiegroep. Door deze overname versterkt De Groot Installatiegroep BV haar positie als één van de grootste sprinkler-installatiebedrijven in Nederland.

Algemeen directeur Marcel de Groot over de overname: “Breman Brandbeveiliging BV is een bedrijf gespecialiseerd in sprinklersystemen en past uitstekend in het strategische plan van ons bedrijf. Men doet in Elburg het proces van ontwerp tot en met de installatie en after sales. Door de integratie in onze brandbeveiligingsdivisie, met vestigingen in Ridderkerk, Emmen, Hengelo en Tilburg, kunnen we nu vanuit al onze vestigingen snel en slagvaardig werken aan projecten in het hele land en buiten onze landgrenzen. Met een ervaren team betrokken specialisten die perfect op elkaar zijn ingespeeld. Voor De Groot is landelijke dekking, strategisch gezien, natuurlijk zeer interessant. Maar voor de huidige opdrachtgevers van Breman Brandbeveiliging BV zal er weinig veranderen: “Doordat we ons in Elburg vestigen is het voor hen prettig dat we bij ze in de buurt blijven en dat bekende gezichten, ook na de overname, hun vaste aanspreekpunt blijven.”