DSC_0034

Breman brengt beheer bussen onder bij Wensink

4 oktober 2019

Breman wil de beheerstructuur van het wagenpark optimaliseren en een verduurzamingsslag maken. Daarin is de keuze gemaakt het beheer van het wagenpark, dat tot voor kort in eigen beheer was, onder te brengen bij Wensink Lease & Services.

Door het beheer uit handen te geven heeft Breman een betere controle over kosten en instrumenten voor het verlagen van de uitstoot en het verhogen van de berijdertevredenheid. Op 1 oktober hebben Breman en Wensink hun handtekeningen gezet onder het samenwerkingscontract. Breman wil verantwoordelijk zijn voor haar rol in de maatschappij en voor de wereld waarin we wonen en werken.

Het toepassen van duurzame technologische oplossingen is een uitgangspunt. Ten aanzien van duurzaamheid wil Breman in 2025 energiepositief zijn, wat wil zeggen dat we meer energie teruggeven dan verbruiken. In het bereiken van deze doelstellingen levert het wagenpark een belangrijke bijdrage. Zo is onlangs de eerste elektrische bedrijfswagen in gebruik genomen en volgen later tientallen elektrische personenauto’s.