Breman Daktechniek en Harskamp daken samen verder

19 juni 2018

Na een intensieve voorbereiding werd het gisteren officieel: Breman Daktechniek en Harskamp Daken gaan samen verder. Bernardo Eenkhoorn, namens Breman en Harrie Harskamp, zijn blij het wereldkundig te kunnen maken. Want achter de schermen is er hard gewerkt om de samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De Breman dakdekkersbedrijven hebben al een gevestigde naam als het om platte daken gaat. Opdrachtgevers, zoals woningcorporaties, vragen meer en meer om ontzorging en wensen alle dakdisciplines onder te brengen bij één gekwalificeerde partij. Dit soort allround dakdekkersbedrijven zijn echter zeldzaam in Nederland. Het inkopen van dergelijke disciplines zorgt veelal voor te hoge kosten en doet te vaak afbreuk aan de kwaliteit.

Harskamp Daken heeft zich de afgelopen jaren sterk geprofileerd als de expert op het gebied van  allround dakwerk. Harskamp bedient diverse woningcorporaties, gemeenten, bedrijven en particuliere opdrachtgevers en loopt voorop als het gaat om resultaatgericht samenwerken en vastgoedonderhoud. In eigen huis ontwikkelde het bedrijf diverse innovatieve oplossingen voor zowel de dakenbranche als daarbuiten.

Door de formule en knowhow van Harskamp Daken te vertalen in de operationele structuur van Breman Daktechniek, ontstaat een brede dienstverlening die alle dakdisciplines omvat. Hiermee kunnen we, ook ten aanzien van daken, volledig gaan ontzorgen en wordt Breman Daktechniek nog toekomstbestendiger, innovatiever en ontstaat er ruimte voor groei.”

Beide bedrijfsnamen blijven bestaan. Het betreft een bundeling van krachten. De beheerskracht van Breman Daktechniek met de operationele inventiviteit van Harskamp zal gaan zorgen voor een solide, groot, allround dakdekkersbedrijf met landelijke dekking.

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden van Breman Daktechniek hier.