Breman-R-Breman-B-Eenkhoorn-E-v-Heuveln_BAZ6154-scaled_2000x713_acf_cropped

Breman Installatiegroep stijgt 308 plaatsen in MT500

In de MT500, de prestigieuze lijst van de 500 bedrijven met de beste reputatie, is Breman maar liefst 308 plaatsen gestegen naar plek 185! Ondanks onze bescheidenheid zijn we daar bijzonder trots op.

Hoe hebben we dit bereikt? Door de kwaliteit van onze installatiewerkzaamheden te verhogen, door onze klanten, leveranciers en collega’s serieus te nemen en hun feedback te waarderen, en door transparant en eerlijk te zijn in al onze acties. Dit waren geen snelle oplossingen. Het waren langdurige inspanningen die ons geleidelijk naar onze verbeterde reputatie hebben geleid.

Een verbeterde reputatie is meer dan alleen een betere positie op een lijst. Het betekent dat meer mensen ons vertrouwen met hun installatiebehoeften. Het betekent dat meer talentvolle sollicitanten ons zien als een geweldige plek om te werken. Het betekent dat meer leveranciers graag met ons samenwerken. Maar vooral, het betekent dat we onze belofte om ‘Iedereen energiepositief’ te maken, nog beter kunnen waarmaken.

Onze aanzienlijke stijging in de MT500-lijst is een bevestiging dat we de juiste strategische koers varen. We zijn nederig en tegelijkertijd trots op deze erkenning, maar er is nog veel werk aan de winkel. Alleen samen kunnen we de energietransitie versnellen. Hoe? Daarover ging een journalist in gesprek met groepsdirecteuren Bernardo Eenkhoorn, René Breman en Erik van Heuveln, wat resulteerde in dit prachtige interview. Doe je mee?