DJI_0091

Breman neemt eerste eVito in gebruik

24 mei 2019

Een bijzondere primeur voor de Breman Installatiegroep: gisteren heeft Bram Logmans, monteur in Haarlem, de eerste volledig elektrische bedrijfswagen in zijn segment van Mercedes in ontvangst mogen nemen. Dat gebeurde tijdens een medewerkersbijeenkomst met een feestelijk tintje.

Energiepositief

Breman heeft onder meer als doelstelling om in 2025 energiepositief te zijn. “Dat we ons wagenpark willen verduurzamen is een logisch gevolg van onze strategische doelstelling”, vertelt Bernardo Eenkhoorn namens het management van Breman. “Dit is een mooie eerste stap.”

Mercedes-Benz eVito

Patrick van Ommen, salesmanager Mercedes-Benz bij Wensink, is enthousiast: “De eVito is de eerste elektrische wagen in dit segment bestelwagens én zorgt ook nog voor significant minder onderhoudskosten. Bovendien, de eVito kan tot 150 km rijden op een volle accu. Daarmee is het de ideale elektrische bestelwagen voor stedelijke gebieden. Binnen zes uur is de accu weer opgeladen. Energiepositief worden kan dus prima met onder meer deze eVito.”

Breman

De Breman Installatiegroep is een landelijk werkende groep van 36 gespecialiseerde installatiebedrijven. Zij werken zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Breman is een belangrijke speler in de service- en onderhoudsmarkt voor woningen. Daarnaast zijn de bedrijven gespecialiseerd in onder meer het aanleggen van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, rookgas- afvoersystemen en bitumineuze dakbedekkingen in zowel de woningbouw- als de utiliteitsmarkt.

DJI_0091
evito2