IMG_8353

Breman Schoorsteentechniek wordt Breman Installatiefabriek IJsselmuiden

29 september 2021

Mooie ontwikkelingen binnen Breman. Er is nu een divisie Installatiefabriek én  Breman Schoorsteentechniek gaat voortaan door het leven als Breman Installatiefabriek IJsselmuiden. Wat betekent dit nu eigenlijk?

Minder rookgasafvoer, meer prefab

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de woningbouw en woningrenovatie. Het aantal rookgasafvoeren neemt af en prefab wordt de norm. Hier komt dan ook vanaf nu de focus op te liggen. Prefabriceren van combinaties en componenten. Denk aan stapelschachten, dakkanalen, warmtepompschoorstenen en de EQ-air. Ze gaan dit doen voor onze klanten, opdrachtgevers en voor onze eigen vestigingen. Ook wordt productontwikkeling in de Installatiefabriek ingericht om te innoveren en deze innovaties in goede banen te leiden.

Nieuwe kansen

Door de focus te verleggen creëren we nieuwe kansen. De Installatiefabriek krijgt een prominentere plek binnen de Breman organisatie en de ruimte om verder uit te breiden. Of het nu gaat om het esthetische aspect of juist efficiëntie op de bouw. De Breman Installatiefabriek heeft voor elke vraag een oplossing. Naast prefab blijven ze de gecertificeerde afvoerproducten ook gewoon produceren en leveren.

Herijking strategie

Het afgelopen jaar heeft Breman de strategie herijkt. We hebben onder andere ons hogere doel ‘Iedereen energiepositief’ concreter gemaakt. Dus waar zijn wij nu eigenlijk van? Wij zijn er voor de hele levenscyclus van installaties. Van advies, bouwen, onderhouden, monitoren tot en met vervanging. Met onze Installatiefabriek staan we dus aan het begin van deze cyclus. We kunnen ontwerpen, zelf maken en het vervolgens ook zelf servicen en onderhouden.

Benieuwd naar Breman Installatiefabriek IJsselmuiden?

Meer over de Installatiefabriek