Breman Utiliteit en Simaxx gaan samenwerken

16 november 2016

Breman Utiliteit gaat storingen en gebreken aan installaties voorkomen met Simaxx.

ZWOLLE-NIEUWEGEIN, 17 NOVEMBER 2016 – Breman Utiliteit wordt partner van Simaxx. Daartoe is een samenwerkingsovereenkomst getekend. Naast optimalisatie van installaties in gebouwen wil Breman Utiliteit met Simaxx een langere levensduur van installaties realiseren door de installaties te laten doen wat ze op elk moment (24/7) moeten doen. Met Simaxx kan Breman Utiliteit zelfs prestaties (KPI’s) met de klant afspreken over het functioneren van de installaties gedurende de levenscyclus.

André Cossée, directeur Breman Utiliteit: “Klanten stellen meer eisen aan de prestaties van hun installaties en duurzaamheid. Met Simaxx zijn we in staat een invulling te geven aan deze eisen. Onze service, onderhoud en nazorg wordt veel gerichter, meetbaar voor de klant en daardoor duurzamer.”

Eloi Burdorf, CEO Simaxx: “Breman Utiliteit is een belangrijke aanwinst voor de Simaxx community. Ze hebben jarenlange expertise en ervaring in onderhoud & service. Met een landelijk dekkende organisatie. Met de resultaten die Simaxx oplevert kan Breman Utiliteit de klant optimaal bedienen en zorgen voor goed functionerende installaties: energiezuinig en hoog comfort.

Over Breman
De Breman Installatiegroep is een landelijk werkende groep van 36 gespecialiseerde installatiebedrijven. Breman is een belangrijke speler in de service- en onderhoudsmarkt. Daarnaast zijn de bedrijven gespecialiseerd in onder meer het aanleggen van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties in zowel woningbouw- als de utiliteitsmarkt. Meer informatie op: www.breman.nl

Over Simaxx
Simaxx heeft een platform ontwikkeld dat gebouweigenaren inzicht geeft in de prestaties van hun gebouw. Het platform kan data van allerlei verschillende bronnen in een gebouw – zoals klimaatbeheersing, zonnepanelen of een slimme meter – uitlezen en analyseren. Daarmee kan de exploitant of eigenaar zijn gebouw ‘sturen’ op bijvoorbeeld energieverbruik, luchtkwaliteit en verlichting. De software, die het gebouw 24 uur per dag in de gaten houdt, wordt inmiddels in meer dan 200 Nederlandse gebouwen gebruikt. Simaxx wist in deze gebouwen het energieverbruik met gemiddeld 20 procent naar beneden te krijgen, terwijl het binnenklimaat voor de ‘bewoners’ aantoonbaar comfortabeler én gezonder is. Voor meer informatie kijk op www.simaxx.com