breman-1 kopie

Breman Utiliteit Zwolle is verhuisd

12 juli 2019

Het was een flinke klus, maar Breman Utiliteit Zwolle is verhuisd. Niet naar nieuwbouw op een nieuwe of huidige locatie, maar naar bestaand vastgoed. Die keuze was bewust, zodat ze in hun nieuwe onderkomen rekening konden houden met de groeiende aandacht voor hergebruik en circulair ondernemen. Afgelopen maand was het zo ver: de verhuizing naar de Pascalweg 2 is een feit.

Regiolokaal (crossmediaal concept speciaal voor ondernemers) besteedde volop aandacht aan de verhuizing. Zo licht André Cossée, directeur van Breman Utiliteit Zwolle, op de site de keuze voor een duurzaam pand toe: “Tot voor kort werkten we vanuit twee locaties, locatie Loggerweg in Westenholte en locatie Paxtonstraat op de Marslanden. Het was al langer een wens om van twee locaties naar één locatie te gaan en zo alles onder een dak te hebben. Dat maakt het werken gemakkelijker en efficiënter. Zodra de mogelijkheid zich voordeed hebben we snel geschakeld. We hebben daarbij bewust gekozen voor het hergebruiken en opwaarderen van bestaand vastgoed, een overweging vanuit circulariteit en hergebruik.”

Op de site van Regiolokaal lees je meer over hoe de verduurzaming nog meer gestalte krijgt en waarom er gekozen is voor een huurconstructie.

Onder dit nieuwsbericht meerdere foto’s van het nieuwe pand aan de binnenzijde.

breman-1
breman-1-3
breman-1-9
breman-1-12
breman-1-15