Bunschoten ‘stukje mooier’ mede dankzij Breman

31 maart 2017

Bunschoten-Spakenburg is met de oplevering van het nieuwe Gezondheidscentrum Scala Medica volgens Van Wijnen Projectontwikkeling nóg mooier geworden. Een project dat mede tot stand is gekomen met de bijdrage van Breman. Vandaag vond de officiële opening plaats.

Het Gezondheidscentrum gaat onder meer onderdak bieden aan huisartsen, een apotheek, fysiotherapeuten, een verloskundigenpraktijk en nog voor veel meer gespecialiseerde hulp. Bij het project is Breman Utiliteit (Breman Almere) in combinatie met de vestigingen van Breman Kloekke, Hasselt en Zwolle nauw betrokken geweest in bouwteamverband die elk hun eigen specialisme heeft. Dat vertaalt zich onder meer door het plaatsen van duurzame warmtepompinstallaties, maar ook ventilaties met HR warmteterugwinning. Daarmee laat Breman zien ook op het terrein van duurzaamheid ‘haar mannetje te staan’.

Bedrijfsleider Richard de Jong van Breman Utiliteit: “Voor de omgeving betekent de komst van dit centrum veel. Het zal een belangrijke rol gaan spelen. Dat wij door middel van een mooi teamverband ons steentje hebben kunnen bijdragen is mooi, daar zijn we best trots op.”