Dag van de veiligheid

16 maart 2017

Veilig en gezond werken staat binnen Breman natuurlijk hoog in het vaandel. Dat betekent dat we daar iedere dag mee bezig zijn. Vandaag is het de ‘Dag van de Veiligheid’, een dag waarbij extra stil wordt gestaan bij dit belangrijke onderdeel. Breman zoekt continu naar middelen om de veiligheid van onze medewerkers zo veel mogelijk te waarborgen en daarom omarmt Breman deze speciale dag.

Veilig en gezond werken is de verantwoordelijkheid van alle partijen op de bouwplaats. Daarom hebben UNETO-VNI en Bouwend Nederland samen het initiatief genomen deze jaarlijkse dag te organiseren waarop het thema veiligheid centraal staat.

Behalve regels en beschermingsmiddelen wil men juist vandaag de nadruk leggen op gedrag en cultuur waarin veilig en verantwoord werken vanzelfsprekend is.

CO-melder

Ook Breman haakt hier op in, niet alleen vandaag maar het hele jaar door. Een goed voorbeeld is de aanschaf van de mini co-melder onlangs voor iedere servicemonteur van Woningbeheer. De BW Clip is vanwege het formaat gebruiksvriendelijk en makkelijk mee te dragen. De gasconcentratie is op het display afleesbaar. Ook zie je als gebruiker direct veranderingen in die concentraties waardoor je snel actie kan ondernemen.