bezoek eddy

Gedeputeerde Eddy van Hijum bezoekt Breman Installatiegroep

17 januari 2020

Gedeputeerde Eddy van Hijum heeft vandaag een bezoek gebracht aan Breman. Hij deed dit in het kader van zijn zogenaamde ‘Bedrijventour 2020’ namens de Provincie Overijssel. Het bezoek vond plaats bij de vestiging van Breman Utiliteit Zwolle.

Eddy van Hijum: “Breman is een mooi familiebedrijf met een unieke structuur voor wat betreft participatie en zeggenschap van de werknemers en winstdeling.” Met name de rol die Breman voor zich ziet in de energietransitie spreekt hem enorm aan. “Breman wil voorloper zijn in de installatiebranche op het gebied van circulair en energieneutraal bouwen. Dat vind ik mooi om te zien.” Er zijn onder meer toezeggingen gedaan om daar waar mogelijk met de provincie te kijken naar hoe beide partijen nader tot elkaar kunnen komen. “De capaciteiten zijn er en ik ben erg enthousiast over de rol van Breman.”

Namens Breman Beheer nam Bernardo Eenkhoorn en René Breman de gedeputeerde mee in de visie en strategie van het bedrijf. Ook kreeg Van Hijum een beeld van de Breman Bedrijfsschool die in Zwolle komend jaar gestalte krijgt. Directeur André Cossee nam de bezoekers mee in het vernieuwde pand en kon tevens laten zien met welke projecten Breman Utiliteit Zwolle zich bezighoudt. Kortom, een waardevol bezoek dat nadere invulling en opvolging krijgt.