ball-shaped-blur-bokeh-2534493_2000x458_acf_cropped

Komst Erik van Heuveln

16 juni 2020

Breman is trots en blij te kunnen aankondigen dat Erik van Heuveln per 1 juli ons directieteam gaat versterken. Samen met René Breman en Bernardo Eenkhoorn vormt hij het directieteam, waarbij Erik zich gaat focussen op de algemene operationele aansturing.

De afgelopen vijftien jaar was Erik onder meer actief als Algemeen Directeur in het bestuur van Zehnder Group Nederland. Daarvoor werkte hij negen jaar bij de ING. In de komende periode zal het drietal veel samen optrekken, waarna er een aanscherping volgt als het gaat om portefeuilleverdeling.

Bepalende rol 

Erik is ervan overtuigd dat de installatiesector de komende jaren een belangrijke en bepalende rol gaat invullen voor mens én maatschappij. “De installatiesector is bij uitstek dé bedrijfstak die het mogelijk kan en moet maken dat het Klimaatakkoord, de energietransitie, de digitalisering en vele andere ontwikkelingen in de praktijk worden omgezet. Niet alleen uitvoerend, maar juist ook initiërend, adviserend, coördinerend en in het onderhouden van installaties, oplossingen en systemen.”

Ambities

De ambitie van Breman om daar verantwoordelijkheid voor te nemen en een belangrijke bijdrage aan te leveren, past hem als een jas. “De doelstelling, de purpose van Breman, is niet alleen in 2025 energiepositief te zijn, maar ook om samen zorg te dragen voor een beter woon- en werkklimaat. Voor onszelf en volgende generaties. Dit is mij uit het hart gegrepen. Impact hebben, bijdragen aan een betere wereld is wat mij drijft. Breman bestaat in 2025 honderd jaar. Een familiebedrijf met vestigingen door heel het land, actief in verschillende segmenten. Maar ook een organisatie die investeert in de opleiding van eigen mensen en (jong) talent, om mensen enthousiast en vakbekwaam te maken voor de installatiesector. Een organisatie waarvan ik overtuigd ben dat die mede gaat bijdragen aan het waarmaken van de uitdagingen die de installatiesector heeft en die waarde wil toevoegen voor haar klanten. Ik ben trots en blij hier deel van uit te maken en aan bij te kunnen dragen.”

.