IMG_6387

Opening Breman Academy

2 oktober 2020

Met de onthulling van een bord is er een speciale tint gegeven aan de opening van de BremanAcademy. De afgelopen maanden is er keihard gewerkt om de locatie in Zwolle gereed te krijgen. De huidige situatie (rondom corona) laat het niet toe dit met een grote groep te vieren, toch is er met een klein gezelschap stil gestaan bij deze mijlpaal.

Jan Klumper (in 2018 overleden) was (en is nog steeds) alom bekend binnen Breman. Veel monteurs zijn door hem opgeleid. Hij had deze ontwikkeling natuurlijk graag willen meemaken. Daarom heeft zijn vrouw Inge (en zoon Steven) de onthulling mogen doen van het speciale ‘Klumper plein’.

Binnen Breman kennen we al heel lang onze school. Een plek waar eigen monteurs worden opgeleid en waar jongeren een kijkje in de keuken van de techniek nemen. Maar Breman wil en gaat verder. De krapte op de technische arbeidsmarkt neemt toe en omdat deze hand in hand gaat met de energietransitie, wil Breman hierop inspringen. Hoe? Dat hebben we gefilmd door betrokkenen te interviewen. Dat hebben we gedaan met derdejaars studenten van Landstede MBO (AV specialist), waarmee er ook een mooie verbinding met het onderwijs is.

Tegelijkertijd hebben we de Academy zelf gefilmd, waardoor je als kijker al een heel mooi beeld krijgt. Deze reportage volgt snel!

IMG_6359
IMG_6328
IMG_6332