daktechniek 9

Peter Riezebos neemt dakdekkersbedrijven Breman over

15 december 2020

Peter Riezebos neemt per 1 januari 2021 de drie dakdekkersbedrijven van Breman over. Het gaat om de vestigingen van Breman Daktechniek in Drachten, Meppel en Harderwijk.

De Breman Installatiegroep heeft een strategische heroriëntatie gemaakt met betrekking tot alle activiteiten binnen het concern. Duidelijk is, dat focus nodig is om succesvol te zijn. Dit betekent volledige aandacht op voor de kernactiviteit installatiewerk. De consequentie is dat de divisie Daktechniek een andere organisatie verdient om volledig tot haar recht te komen en daardoor toekomstbestendig te blijven.

Met de komst van Peter Riezebos als directeur in 2019 hebben de drie dakdekkersbedrijven in het afgelopen jaar de nodige stappen gemaakt. Daarom zijn we blij dat we een overeenkomst hebben met Peter, die de dakdekkersbedrijven in hun geheel voortzet. “Concreet betekent het dat er voor de werknemers weinig verandert en dat is een prettige gedachte. We hebben het volste vertrouwen in de ingeslagen weg van Peter”, laat Bernardo Eenkhoorn namens Breman Beheer weten.

Vandaag zijn de benodigde contracten ondertekend, waarmee de overname een feit is. Op de foto zien we een trotse Peter die naar eigen zeggen blij is met deze stap. “Achter de schermen hebben we samen met de collega’s van Breman Centrale Diensten hard gewerkt om alle voorbereidingen voor het einde van het jaar rond te krijgen. Peter is blij met deze kans en het vertrouwen dat Breman Beheer in hem heeft, en gehad heeft de laatste 1.5 jaar. Ik heb er niet alleen vertrouwen in, maar sta samen met de collega’s te trappelen om de nodige stappen te gaan maken. We zijn blij dat we dit naar buiten kunnen brengen”, aldus Peter.

We wensen Peter enorm veel succes nu en in de toekomst!

Wil je op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen? Kijk dan op www.daktec.nl

IMG_6468