Samenwerking Omnia Wonen met Breman en Feenstra

31 mei 2016

Gekozen volgens de Best Value Procurement methodiek
Omnia Wonen heeft Breman en Feenstra gekozen als partners voor hun nieuwe service en onderhoudscontract. Beide installateurs gaan het service en onderhoud aan de CV- en MV-installaties van circa 3500 woningen per perceel uitvoeren. Daarnaast verzorgen zij ook de ketelvervanging voor Omnia Wonen.

Eind 2015 heeft Omnia Wonen de vraag voor een nieuw service- en onderhoudscontract op de markt gebracht. Negen installateurs zijn uitgenodigd en gevraagd om een plan van aanpak te schrijven volgens de “Best Value Procurement” methodiek . Hierop volgend hebben vier installateurs interviewgesprekken gevoerd. Uiteindelijk heeft Omnia Wonen gekozen voor de samenwerking met Breman en Feenstra.

Breman bundelt haar krachten
Om Omnia de beste service te verlenen, heeft Breman haar krachten gebundeld en de expertises uit vier verschillende Breman bedrijven bij elkaar gebracht. Dit om optimaal te kunnen voldoen aan de drie pijlers van Omnia; het verhogen van de dienstverlening aan de huurders, geld besparen en efficiënt werken.

Over Omnia
Omnia Wonen gevestigd te Harderwijk is een moderne en betrokken woningcorporatie die maatschappelijk een rol van betekenis wil spelen. Zij verhuurt in twaalf gemeenten 7000 woningen. Het grootste deel van de woningen staat op de Noord West Veluwe in de plaatsen Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Ermelo.

Foto: Ondertekening prestatiecontract op 30 mei 2016. V.l.n.r. Anke van der Staaij (Feenstra), Henjo Groenwegen (Feenstra), Monique Govers (bestuurder Omnia Wonen), Dennis Frederiks (Breman Service Lelystad), Patrick Bennink (Omnia Wonen.)