De Breman Installatiegroep is één van de grootste partijen in de installatiemarkt. Breman is dé expert op het gebied van duurzame en energiebesparende oplossingen in nieuwbouw, bestaande bouw en utiliteitsbouw. Van ontwerp en engineering, bouw tot en met nazorg en beheer en onderhoud na oplevering. Een betrouwbare en strategische partner? Breman. Goed plan!

Breman Installatiegroep

De Breman Installatiegroep is met een totale omzet van ruim € 220 miljoen één van de grootste spelers in de installatiebranche. De Breman Installatiegroep telt 36 bedrijven waar ongeveer 1500 medewerkers werkzaam zijn. De bedrijven zijn gespecialiseerd in onder meer het aanleggen van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, rookgasafvoersystemen en bitumineuze dakbedekkingen in zowel de woningbouw- als de utiliteitsmarkt. Daarnaast is Breman een belangrijke speler in de service- en onderhoudsmarkt voor woningen.

Betrouwbaar en solide

Breman Beheer BV, de moedermaatschappij van alle werkmaatschappijen van de Breman Installatiegroep, heeft een hoge kredietwaardigheid, waardoor er een minimaal risico is op faillissement. Deze kredietwaardigheid is een bevestiging van de kracht en continuïteit van de unieke Breman Structuur. Hierdoor is Breman al ruim 90 jaar een betrouwbare en solide organisatie.

Onze vakmensen

Bij Breman hebben we maar één doel voor ogen: dat u tevreden bent over ons werk. Goed werk leveren, is voor ons een prestigezaak. Alle details moeten kloppen. Daarom werken we met 1500 vaste, gemotiveerde en getalenteerde medewerkers. Zij zijn de sleutel tot tevreden klanten.

Breman medewerker woningbeheer   gerard schudde   woningbeheer   nagele 0003338

Gerard Schudde

Servicemonteur Woningbeheer, Breman Service Genemuiden. 'Wat altijd leuk is, is een klant overtuigen van onze voortreffelijke service!'

Img 6191

Chris de Leeuw van Weenen

Leidinggevend monteur Woningbouw, Breman Zuid-Holland: 'Zelf installaties maken, monteren, mijn vak uitoefenen, dat is het mooist!'

2016 54

Manuel Soer

Leidinggevend monteur Utiliteit bij Breman Kloekke Elektrotechniek: 'Aanleg van elektra in utiliteitsgebouwen, daar ligt mijn passie.'

Dsc 3062

Eric Roozendaal

Voorman Dakdekker bij Breman Dakdekkers Joure: 'We willen kwaliteit leveren en daarbij hoort ook goed vakmanschap.'

Uniek Breman Systeem

Het belang van de 1500 medewerkers komt volledig tot uiting in de unieke Breman structuur, waarin aandeelhouders en medewerkers de zeggenschap en winst over de onderneming delen. De Breman Installatiegroep kent deze unieke vorm van zeggenschap, die voortkomt uit de visie van Reind Breman, één van de vijf zonen van oprichter Tijmen Breman, al sinds 1972.

Meer over het Breman Systeem

Duurzaamheid en continuïteit

De Breman Installatiegroep staat voor:

• Duurzaamheid in haar relaties
• Continuïteit in werkgelegenheid voor haar medewerkers
• Continuïteit in rendement voor haar aandeelhouders
• Duurzaamheid voor milieu, maatschappij en economie

Feiten & cijfers
36
gespecialiseerde bedrijven in Nederland en Duitsland telt de Breman Installatiegroep.
1500
gemotiveerde en getalenteerde Bremannen en vrouwen werken bij de Breman Installatiegroep.
6
De Breman Installatiegroep staat op de 6e plaats in top 10 van Nederlandse installatiebedrijven.
90
Breman, al meer dan 90 jaar een betrouwbare, solide partner!
12,9%
minder CO₂ uitstoot in 1 jaar door Breman, dankzij verschillende maatregelen.
3700
verschillende toestellen (cv-ketels, ventilatie-boxen etc.) installeren en onderhouden onze monteurs.
Waar we voor staan
  • Gemotiveerde en deskundige medewerkers
  • Kwaliteit en veiligheid
  • Continue aandacht voor medewerkers, milieu, kwaliteit en rendement
  • Afspraak is afspraak
    Wij zijn al 90 jaar lang een betrouwbare partner. Eerlijk, betrouwbaar, no-nonsense

Complete levensduur van woning of gebouw

Nieuwbouw en bestaande bouw. Particulier of zakelijk. Gedurende de gehele levensduur van een woning of gebouw is Breman uw partner. Daar waar het gaat om installatietechniek, zoals verwarmingsinstallaties, rookgasafvoersystemen, regeltechniek, duurzame energiesystemen en service en onderhoud.


Direct contact

Onze klantenservice is bereikbaar voor al uw vragen

About contact wrench