Header_Werken-bij_-_Over_breman

Betrouwbaar, bevlogen en betrokken

Ruim 90 jaar vakmanschap in installatietechniek en woningbeheer

De Breman Installatiegroep is één van de grootste partijen in de installatiemarkt. Breman is dé expert op het gebied van duurzame en energiebesparende oplossingen in nieuwbouw, bestaande bouw en utiliteitsbouw. Van ontwerp en engineering, bouw tot en met nazorg en beheer en onderhoud na oplevering. Een betrouwbare en strategische partner? Breman. Goed plan!

Breman Installatiegroep

De Breman Installatiegroep is met een totale omzet van ruim € 220 miljoen één van de grootste spelers in de installatiebranche. De Breman Installatiegroep telt 36 bedrijven waar ongeveer 1700 medewerkers werkzaam zijn. De bedrijven zijn gespecialiseerd in onder meer het aanleggen van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, rookgasafvoersystemen en bitumineuze dakbedekkingen in zowel de woningbouw- als de utiliteitsmarkt. Daarnaast is Breman een belangrijke speler in de service- en onderhoudsmarkt voor woningen.

Betrouwbaar en solide

Breman Beheer BV, de moedermaatschappij van alle werkmaatschappijen van de Breman Installatiegroep, heeft een hoge kredietwaardigheid, waardoor er een minimaal risico is op faillissement. Deze kredietwaardigheid is een bevestiging van de kracht en continuïteit van de unieke Breman Structuur. Hierdoor is Breman al ruim 90 jaar een betrouwbare en solide organisatie.

Uniek Breman Systeem

Het belang van de 1700 medewerkers komt volledig tot uiting in de unieke Breman structuur, waarin aandeelhouders en medewerkers de zeggenschap en winst over de onderneming delen. De Breman Installatiegroep kent deze unieke vorm van zeggenschap, die voortkomt uit de visie van Reind Breman, één van de vijf zonen van oprichter Tijmen Breman, al sinds 1972.

Ons Breman DNA

Onder de noemer Ons Breman DNA zijn we een kernwaardentraject gestart. De uitkomst van de eerste fase is een visievierluik, met daarin onze vier kernwaarden, onze missie, ons hoger doel en onze kernkwaliteiten. Aan deze visie is een strategie gekoppeld.

In dit strategiehuis hebben we gekozen voor elf speerpunten die gekoppeld zijn aan het gewaagde doel van Breman: in 2025 is Breman energiepositief; we geven meer energie terug dan het kost aan medewerkers, klanten en aarde.

Meer over de visie en de strategie

Duurzaamheid en continuïteit

De Breman Installatiegroep staat voor:

• Duurzaamheid in haar relaties
• Continuïteit in werkgelegenheid voor haar medewerkers
• Continuïteit in rendement voor haar aandeelhouders
• Duurzaamheid voor milieu, maatschappij en economie

Feiten & cijfers

36 gespecialiseerde bedrijven in Nederland en Duitsland telt de Breman Installatiegroep.
1700 gemotiveerde en getalenteerde Bremannen en vrouwen werken bij de Breman Installatiegroep.
6 De Breman Installatiegroep staat op de 6e plaats in top 10 van Nederlandse installatiebedrijven.
90 Breman, al meer dan 90 jaar een betrouwbare, solide partner!
12,9% minder CO₂ uitstoot in 1 jaar door Breman, dankzij verschillende maatregelen.
3700 verschillende toestellen (cv-ketels, ventilatie-boxen etc.) installeren en onderhouden onze monteurs.

Gemotiveerde en deskundige medewerkers

Kwaliteit en veiligheid

Continue aandacht voor medewerkers, milieu, kwaliteit en rendement

Afspraak is afspraak

Wij zijn al 90 jaar lang een betrouwbare partner. Eerlijk, betrouwbaar, no-nonsense

Complete levensduur van woning of gebouw

Nieuwbouw en bestaande bouw. Particulier of zakelijk. Gedurende de gehele levensduur van een woning of gebouw is Breman uw partner. Daar waar het gaat om installatietechniek, zoals verwarmingsinstallaties, rookgasafvoersystemen, regeltechniek, duurzame energiesystemen en service en onderhoud.