Header_Werken-bij_-_Over_breman

Betrouwbaar, bevlogen en betrokken

Ruim 95 jaar vakmanschap in installatietechniek en woningbeheer

Breman Installatiegroep

De Breman Installatiegroep is met een totale omzet van circa € 300 miljoen één van de grootste spelers in de installatiebranche. De Breman Installatiegroep telt 28 bedrijven waar ongeveer 1.800 medewerkers werkzaam zijn. De bedrijven zijn gespecialiseerd in onder meer het aanleggen van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, rookgasafvoersystemen in zowel de woningbouw- als de utiliteitsmarkt. Daarnaast is Breman een belangrijke speler in de service- en onderhoudsmarkt voor woningen.

De Breman Installatiegroep is één van de grootste partijen in de installatiemarkt. Breman is dé expert op het gebied van duurzame en energiebesparende oplossingen in nieuwbouw, bestaande bouw en utiliteitsbouw. Van ontwerp en engineering, bouw tot en met nazorg en beheer en onderhoud na oplevering. Een betrouwbare en strategische partner? Breman. Iedereen energiepositief.

Raad van Commissarissen voor Breman

De RvC adviseert het bestuur van een vennootschap (ook ongevraagd) en houdt toezicht op dat bestuur namens de aandeelhouders en andere stakeholders, zoals de financiers, personeel, leveranciers en afnemers. De RvC is bij wet verplicht om ook toezicht te houden op ‘het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken in de vennootschap en de met haar verbonden onderneming’.

De Raad van Commissarissen bestaat uit de volgende personen (op de foto van links naar rechts).

Eric Koenen heeft o.a. als oud-bestuurder van installatieconcern GTI-Cofely-Engie ervaring op het gebied van leiderschap, strategie en innovatie. Eric werkt als zelfstandig adviseur van het topmanagement van grote ondernemingen. Ook geeft hij les aan universiteiten.

Yolanda Eijgenstein is ondernemer, ervaren voorzitter, kreeg door haar manier van bedrijven organiseren en door haar ‘anders durven denken’  ‘Zakenvrouw van het jaar’. En ze is goed in het continu vragen stellen om gezamenlijk beter te worden. Op jonge leeftijd (al in 1998) schreef ze het boek Happy Worker.

Karel Jan Voogd brengt zijn ervaring als voormalig accountant bij KPMG in. Tegenwoordig noemt hij zich als zelfstandig ondernemer op het gebied van organisatie-en strategieontwikkeling ‘architect van geluk’.


Feiten & cijfers

28 gespecialiseerde bedrijven in Nederland en Duitsland telt de Breman Installatiegroep.
1800 gemotiveerde en getalenteerde Bremannen en vrouwen werken bij de Breman Installatiegroep.
7 De Breman Installatiegroep staat op de 7e plaats in top 10 van Nederlandse installatiebedrijven.
95 Breman, al meer dan 95 jaar een betrouwbare, solide partner!
12,9% minder CO₂ uitstoot in 1 jaar door Breman, dankzij verschillende maatregelen.
3700 verschillende toestellen (cv-ketels, ventilatie-boxen etc.) installeren en onderhouden onze monteurs.

Gemotiveerde en deskundige medewerkers

Kwaliteit en veiligheid

Continue aandacht voor medewerkers, milieu, kwaliteit en rendement

Afspraak is afspraak

Wij zijn al 95 jaar lang een betrouwbare partner. Eerlijk, betrouwbaar, no-nonsense

Complete levensduur van woning of gebouw

Nieuwbouw en bestaande bouw. Particulier of zakelijk. Gedurende de gehele levensduur van een woning of gebouw is Breman uw partner. Daar waar het gaat om installatietechniek, zoals verwarmingsinstallaties, rookgasafvoersystemen, regeltechniek, duurzame energiesystemen en service en onderhoud.