Projectfoto

Werken met een fenomenaal uitzicht

Soms heb je als monteur werkplekken die alleen al vanwege het uitzicht geweldig zijn. Als het gaat om het Meerstad project Tersluis, dan zit dat wel goed voor Michael van der Velde.

Wonen aan het water is al ontzettend populair, maar wonen óp het water is de nieuwste woontrend. Dat merken ze ook bij ABC Arkenbouw, waar al jaren een vaste groep medewerkers van Breman Kampen permanent werkzaam is.

Het project Tersluis in Meerstad, het waterrijke woon- en recreatiegebied vlakbij Groningen is hier een voorbeeld van. Dit project bevat vijftien waterwoningen die die door ABC Arkenbouw van alle gemakken zijn voorzien. Breman Kampen is verantwoordelijk voor alle installatiewerkzaamheden. Te denken valt aan het loodgieterswerk, de warmtepompen, vloerverwarming, dakbedekking, pv-installaties en het sanitair. Wanneer ze gereed zijn, worden de drijvende woningen naar de definitieve locatie getransporteerd, waar ze worden voorzien van de nutsvoorzieningen. De eerste woningen zijn verkocht en opgeleverd.

Bij dit specifieke project worden door Michael bij een net in gebruik genomen waterwoning, de puntjes op de i gezet. Michael is CAD-Tekenaar/Werkvoorbereider/Engineer bij Breman Kampen.

Breman-Michael-07
Breman-Michael-15
Breman-Michael-26
Breman-Michael-40
Breman-Michael-19

Zoek op postcode / plaatsZoek & filter

Soort vacature

Vestiging
Provincie


Functiegebied

Divisies129 vacatures

Technisch Administratief Medewerker

8281 JW Genemuiden

Projectleider Brefab

8281 JW Genemuiden

Leidinggevend Monteur W

9206 AG Drachten