Projectfoto

Werken met een fenomenaal uitzicht

Soms heb je als monteur werkplekken die alleen al vanwege het uitzicht geweldig zijn. Als het gaat om het Meerstad project Tersluis, dan zit dat wel goed voor Michael van der Velde.

Wonen aan het water is al ontzettend populair, maar wonen óp het water is de nieuwste woontrend. Dat merken ze ook bij ABC Arkenbouw, waar al jaren een vaste groep medewerkers van Breman Kampen permanent werkzaam is.

Het project Tersluis in Meerstad, het waterrijke woon- en recreatiegebied vlakbij Groningen is hier een voorbeeld van. Dit project bevat vijftien waterwoningen die die door ABC Arkenbouw van alle gemakken zijn voorzien. Breman Kampen is verantwoordelijk voor alle installatiewerkzaamheden. Te denken valt aan het loodgieterswerk, de warmtepompen, vloerverwarming, dakbedekking, pv-installaties en het sanitair. Wanneer ze gereed zijn, worden de drijvende woningen naar de definitieve locatie getransporteerd, waar ze worden voorzien van de nutsvoorzieningen. De eerste woningen zijn verkocht en opgeleverd.

Bij dit specifieke project worden door Michael bij een net in gebruik genomen waterwoning, de puntjes op de i gezet. Michael is CAD-Tekenaar/Werkvoorbereider/Engineer bij Breman Kampen.

Breman-Michael-07
Breman-Michael-15
Breman-Michael-26
Breman-Michael-40
Breman-Michael-19

Zoek op postcode / plaatsZoek & filter

Soort vacature
Vestiging
Provincie


FunctiegebiedDivisies130 vacatures

Servicemonteur utiliteit

3047 AG Rotterdam

Calculator W utiliteit

3047 AG Rotterdam

Werkvoorbereider W-installaties

3047 AG Rotterdam

Traineeship Servicetechnicus Utiliteit

3047 AG Rotterdam

Praktijkopleider (Rotterdam)

3047 AG Rotterdam

Praktijkopleider

8022 AT Zwolle

Marketeer

8022 AT Zwolle

Servicemonteur E-installaties

3818 LE Amersfoort