Header_Zakelijk_-_Woningbouw_-_5_jaar_all-in

5 jaar all-in installatiepakket

Wilt u een lange levensduur voor de installaties in uw woningen? De bouwtijd verkorten? Beheers- en faalkosten verminderen? Een hoog rendement op uw installaties? Dit kunnen wij garanderen met een door Breman ontworpen W- en/of E-installatie in combinatie met het 5 jaar all-in installatiepakket.

Vijf jaar all-in garantie op de installatie, inclusief kosteloos onderhoud op W- en E-installaties. Zo zeker zijn wij van de kwaliteit en duurzaamheid van onze installatie. Wij ontwerpen, engineren en installeren de complete installatie, waarbij we in samenwerking met onze ketenpartners kiezen voor hoogwaardige componenten.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn de basis van ons handelen en dit levert u als woningcorporatie of ontwikkelaar vele voordelen op:

Verkorten bouwtijd
Door zelf onze installatie, die volledig aansluit op uw wensen, te ontwerpen, engineren én te installeren, kunnen we een hoge kwaliteit garanderen.

Minder faalkosten

Geen kosten
De eerste 5 jaar geen kosten voor het onderhoud aan uw installaties. Gaat er iets stuk? Dan verhelpen we dit de eerste vijf jaar kosteloos. Wij gaan hiermee verder dan de standaard SWK- of Woningborggarantie.

Blijvend hoog rendement dankzij goed onderhoud
Omdat we regelmatig onderhoud uitvoeren, verhogen we de levensduur van uw installaties. We werken met repeterende producten, waarmee we een hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen. Uw installatie blijft in topconditie, ook na 5 jaar.

Ontzorging toekomstige bewoners
De toekomstige bewoners worden de eerste vijf jaar volledig ontzorgd. Zij krijgen een 5 jaar all-in onderhoudscontract waarmee zij ons bij storingen, die wij natuurlijk kosteloos uitvoeren, 24/7 kunnen bereiken.