Header_Zakelijk_-_Woningbeheer-1_1905x421_acf_cropped

Breman Woningbeheer Zuid-West

Breman Woningbeheer regio Zuid West verenigt de service- en installatiewerkzaamheden van Breman Service Rotterdam en Breman Berkel en voorheen Breman Haarlem en Breman Service Haarlem. We staan voor veiligheid, beheersbaarheid en continuïteit van comfortabel wonen op het gebied van verwarming en ventilatie. Met als doel 100% tevreden bewoners.

Daarnaast hebben wij specialistische diensten op het gebied van rookgasafvoer ter voorkoming van koolmonoxidevergiftiging, energielabeling en APK keuringen (NEN8025).

Breman Woningbeheer Zuid West: uw partner voor veilig en duurzaam wonen.

Ons geloof in strategische partnerships en ketenintegratie

Wilt u graag de stap maken naar het beheren van de ‘installed base’ samen met strategische partners in een ketenintegratie en profiteren van hun expertise?

Hoe groter de installed base, hoe complexer het beheer is. Zaken als: warmtecomfort; veiligheid; milieu; beheerskosten; levensduurkosten; klantgericht- of klantgestuurd beheer van woningen en ‘waardegestuurd wonen’ spelen een belangrijke rol bij het onderhouden van alle technische installaties.

Wij adviseren u over CO2-uitstoot, CO2-reductie en veiligheid. Tevens geven wij advies over uw Total Cost of Ownership model en het werken met een vlak investeringspatroon. De Breman Service Partnership Overeenkomst is de ideale oplossing: volledige ontzorging, minder details en toch meer overzicht door overzichtelijke analyses, service level agreements en key performance indicators in relatie tot deze afspraken. En dit allemaal voor aanmerkelijk lage beheerskosten.

Onze klanten