Header_Zakelijk_-_Woningbeheer-1_1905x421_acf_cropped

Breman Woningbeheer Zuid

Met de technisch specialistische diensten van Breman Woningbeheer Zuid zijn wij in staat al uw onderhoudsvraagstukken in en rondom de woning voor u op te lossen waarbij wij de werkzaamheden zo efficiënt en effectief mogelijk trachten uit te voeren. Of het nu planmatig of niet planmatig betreft.

En niet alleen voor verwarming en ventilatie maar voor alle diensten op het gebied van loodgieterswerk, sanitair (o.a. het vervangen/herstellen van keukens, badkamers en toiletten), elektra, zonnepanelen en overige (kleinschalige) bouwkundige werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Veel van deze diensten hebben we zelf in huis en daar waar we die niet zelf in huis hebben, nemen wij de regie op het werk en zorgen we dat het volgens onze standaarden wordt uitgevoerd; Breman Woningbeheer Zuid regelt het voor u.

Onze missie en het geloof in ketensamenwerking

Breman Woningbeheer Zuid streeft ernaar om op een duurzame en intelligente wijze woningen te beheren en onderhouden zodat bewoners daarin op een veilige, gezonde, comfortabele en betaalbare wijze kunnen wonen, werken en recreëren.

Hierbij hebben wij de overtuiging dat we door het toepassen van de principes van ketensamenwerking met onze opdrachtgevers en externe partners tot veel betere prestaties kunnen komen op de indicatoren tijd; geld; kwaliteit en duurzaamheid, dan met traditioneel samenwerken mogelijk is. Daarnaast geloven we bij Breman Woningbeheer Zuid in sociale innovatie. Hierbij werken we met multidisciplinaire teams gericht op het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers.

Onze mensen en jij?

Als medewerker maak je enerzijds onderdeel uit van een vakgroep maar anderzijds ook van een of meerdere klantenteams. Hierdoor willen we de samenwerking tussen de verschillende collega’s verder versterken. Daarnaast dagen we al onze medewerkers uit om met verbetersuggesties te komen en wordt er naar je geluisterd. Verder investeren we stevig in een verdere automatisering zodat je alle hulpmiddelen krijgt om je werk goed en efficiënt te kunnen doen. Verder zijn alle Breman mensen deels eigenaar van de onderneming, waardoor jij ook mee kunt praten over de koers die we varen.

Wij zoeken altijd goede, gedreven en ambitieuze (vak)mensen dus mocht je uitgedaagd willen worden neem dan snel contact met ons op!

Bekijk onze vacatures

Onze klanten

 

Contact

Op onze website vind je veel informatie, maar mocht je ondertussen toch al wel vragen hebben, of wil je in contact komen met ons? Dat kan door een mail te sturen naar bwz@breman.nl