Zakelijk_-_energie_label_4 (1)

Smart-Labeling

Uw bewoners willen het liefst niet vaker dan strikt noodzakelijk thuisblijven en een afspraak maken voor Energielabeling staat waarschijnlijk niet hoog op het prioriteitenlijstje.

Breman Woningbeheer staat voor slim combineren van diensten om het voor u en uw bewoners makkelijker te maken. De opname is een specialisme op zich en kan niet zonder meer door onze monteurs worden uitgevoerd. Toch zijn er goede mogelijkheden!

  • Labeling bij toestelvervanging

Bij vervanging van een cv toestel, is er sprake van een aanpassing met veelal een impact op het energielabel. Een logisch moment dus om gelijktijdig met de vervanging ook het label aan te passen. Breman kan dit voor u gecombineerd verzorgen, ook wanneer de vervangingen niet door Breman zelf worden uitgevoerd.

  • Labeling en opname Woning Waardering Stelsel

Ook een opname voor het Woning Waardering Stelsel is geen onderwerp waarvoor uw bewoners graag thuisblijven. Hoe “smart” is het wanneer we deze opname voor u doen als we toch binnen zijn voor de Energielabeling?

  • Labeling en Veilig Wonen

Een mooie combinatie waarmee niet alleen de energielabeling wordt uitgevoerd, maar tevens de aanwezige verbrandingstoestellen worden gecontroleerd op veiligheidsaspecten zoals de kwaliteit en fixatie van rookgasafvoer- en luchttoevoerkanalen, waarbij deze ook direct geoptimaliseerd kunnen worden. Meer informatie over ons concept “Veilig Wonen”.

  • Labeling en overige opnames

Op verschillende andere gebieden zijn combinaties van opnames mogelijk. Denkt u hierbij aan de kwaliteit van de installaties of andere zaken in de woning. Veel is mogelijk, we denken graag met u mee.

 

Vraag meer informatie aan: