hier dwe tiltel

Betrouwbaar, bevlogen en betrokken

Ruim 90 jaar vakmanschap in installatietechniek en woningbeheer

Breman is dé expert op het gebied van duurzame en energiebesparende oplossingen in uw woning. Wij geven u graag advies over de juiste installatie die past bij uw woonwensen. Comfortabel en energiezuinig wonen? Breman. Goed plan!

Breman Installatiegroep

De Breman Installatiegroep is een landelijk werkende groep van 36 gespecialiseerde installatiebedrijven. Wij werken zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Breman is een belangrijke speler in de service- en onderhoudsmarkt voor woningen. Daarnaast zijn de bedrijven gespecialiseerd in onder meer het aanleggen van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, rookgas- afvoersystemen en bitumineuze dakbedekkingen in zowel de woningbouw- als de utiliteitsmarkt.

Onze vakmensen

Bij Breman hebben we maar één doel voor ogen: dat u tevreden bent over ons werk. Goed werk leveren, is voor ons een prestigezaak. Alle details moeten kloppen. Daarom werken we met 1700 vaste, gemotiveerde en getalenteerde medewerkers. Zij zijn de sleutel tot tevreden klanten.

Uniek Breman Systeem

Het belang van de 1700 medewerkers komt volledig tot uiting in de unieke Breman structuur, waarin aandeelhouders en medewerkers de zeggenschap en winst over de onderneming delen.

De Breman Installatiegroep kent deze unieke vorm van zeggenschap, die voortkomt uit de visie van Reind Breman, één van de vijf zonen van oprichter Tijmen Breman, al sinds 1972.

Ons Breman DNA

Onder de noemer Ons Breman DNA zijn we een kernwaardentraject gestart. De uitkomst van de eerste fase is een visievierluik, met daarin onze vier kernwaarden, onze missie, ons hoger doel en onze kernkwaliteiten. Aan deze visie is een strategie gekoppeld.

In dit strategiehuis hebben we gekozen voor elf speerpunten die gekoppeld zijn aan het gewaagde doel van Breman: in 2025 is Breman energiepositief; we geven meer energie terug dan het kost aan medewerkers, klanten en aarde.

Meer over de visie en de strategie

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Breman wil verantwoordelijk zijn voor haar rol in de maatschappij en voor de wereld waarin wij wonen en werken. Daarom installeren wij bij voorkeur installaties met kwaliteitsproducten, die bijdragen aan energiebesparing, hogere veiligheid en verbetering van het milieu.

Het toepassen van duurzame technologische oplossingen is ons uitgangspunt. Vanzelfsprekend streven wij naar een langdurige relatie met onze opdrachtgevers, particulier of zakelijk. Klik hier als je meer wilt weten wat we doen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Raad van Commissarissen voor Breman

De RvC adviseert het bestuur van een vennootschap (ook ongevraagd) en houdt toezicht op dat bestuur namens de aandeelhouders en andere stakeholders, zoals de financiers, personeel, leveranciers en afnemers. De RvC is bij wet verplicht om ook toezicht te houden op ‘het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken in de vennootschap en de met haar verbonden onderneming’.

Per 1 maart 2020 bestaat de Raad van Commissarissen uit de volgende personen (op de foto van links naar rechts).

Yolanda Eijgenstein is ondernemer en ervaren voorzitter, ze kreeg door haar manier van bedrijven organiseren en door haar ‘anders durven denken’ al eens de titel ‘Zakenvrouw van het jaar’. En ze is goed in het continu vragen stellen om gezamenlijk beter te worden. Al in 1998 schreef ze het boek Happy Worker.

Karel Jan Voogd brengt zijn ervaring als voormalig accountant bij KPMG in. Tegenwoordig noemt hij zich als zelfstandig ondernemer op het gebied van organisatie-en strategieontwikkeling ‘architect van geluk’.

Inge Grimm werkt als bestuurder van Hogeschool Windesheim, waar ze de opleidingen voor Techniek en Business Media & Recht overziet. Ook de onderzoeksgebieden ‘familiebedrijven’ en ‘energietransitie’ vallen onder haar verantwoordelijkheid.

Eric Koenen heeft o.a. als oud-bestuurder van installatieconcern GTI-Cofely-Engie ervaring op het gebied van leiderschap, strategie en innovatie. Eric werkt als zelfstandig adviseur van het topmanagement van grote ondernemingen. Ook geeft hij les aan universiteiten.

 


Feiten & cijfers

36 gespecialiseerde bedrijven in Nederland en Duitsland telt de Breman Installatiegroep.
1800 gemotiveerde en getalenteerde Bremannen en vrouwen werken bij de Breman Installatiegroep.
6 De Breman Installatiegroep staat op de 6e plaats in top 10 van Nederlandse installatiebedrijven.
24 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar!
90 Breman, al meer dan 90 jaar een betrouwbare, solide partner!
12.9% minder CO₂ uitstoot in 1 jaar door Breman, dankzij verschillende maatregelen.

Waar we voor staan

Gemotiveerde en deskundige medewerkers

Hoogwaardige service, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar

Altijd een vast aanspreekpunt

Snelle en flexibele dienstverlening

Kwaliteit en veiligheid

Hoge klanttevredenheid

Complete levensduur van woning of gebouw

Nieuwbouw en bestaande bouw. Particulier of zakelijk. Gedurende de gehele levensduur van een woning of gebouw is Breman uw partner. Daar waar het gaat om installatietechniek, zoals verwarmingsinstallaties, rookgasafvoersystemen, regeltechniek, duurzame energiesystemen en service en onderhoud.